La Federació Socialista d’Eivissa condemna l’atac de Rússia a Ucraïna

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) ha celebrat la primera reunió de la nova Comissió Executiva, en què, en primer lloc, s’ha realitzat una manifestació de condemna per l’atac de Rússia a Ucraïna. La reunió ha estat encapçalada pel secretari general, Josep Marí Ribas, amb una Executiva sortida del congrés celebrat el passat dissabte i que està formada per 17 membres, els secretaris generals de les agrupacions locals, portaveu insular, representants a les corts nacionals i representant de les joventuts.

La portaveu de la FSE, Pilar Costa, ha manifestat que aquesta nova etapa “l’encaram amb molta força, perquè tenim reptes molt importants i immediats a l’illa d’Eivissa”, com és “el model de creixement i model turístic que volem per a la nostra illa”. La Federació Socialista d’Eivissa “aposta clarament per la sostenibilitat enfront de la quantitat” i ha alertat que “si el PP arribàs a governar l’any que ve, això ens preocupa especialment, perquè està plantejant tornar al partit depredador que ja coneixem massa bé a l’illa d’Eivissa”, amb el seu rebuig al decret llei del turisme aprovat pel Govern progressista de les Illes Balears i l’anunci que el derogaria.

La primera reunió de la nova Executiva de la FSE-PSOE també ha fet una valoració de l’aprovació de la primera Llei d’Educació de les Illes Balears: “Tenim una llei educativa que aposta clarament per l’etapa de 0 a 3, per una millor formació professional i també per donar major autonomia als centres”. Enfront d’això, “tenim un Partit Popular que es va alinear amb Vox”, al qual li ha demanat “que s’aparti d’aquesta radicalitat que els està portant a escorar-se a la ultradreta”.

Pilar Costa ha mostrat la preocupació per les informacions sobre el PP, ja que “hi ha un tema de fons que perjudica la política en general i és tota l’ombra de corrupció”, que ha reconegut el mateix president d’aquest partit. “Fem una crida la tolerància zero en tot allò que té a veure amb la corrupció i esperam que el Partit Popular s’aparti d’aquesta línia”, ha dit la portaveu de la FSE-PSOE.

Comments are closed