La FSE fa una crida a la vacunació i demana a la ciutadania unitat i responsabilitat en la lluita contra el virus. El PP d’Eivissa s’intenta aprofitar de la pandèmia per guanyar rèdits polítics

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) fa públicament una crida al conjunt de la ciutadania a la vacunació contra la Covid-19, en l’actual procés que s’està seguint a la nostra illa, per tal d’avançar cap a la immunitat. Gràcies a l’èxit de la vacunació massiva i al compliment de les mesures de seguretat estam guanyant la batalla contra el virus, que no obstant això encara no ha acabat i que seguirà en els pròxims mesos i potser anys.

 

A les Illes Balears s’han pres unes mesures sanitàries, de control i de seguretat que han donat uns resultats molt clars: la nostra Comunitat, i Eivissa en concret, es troben actualment en els nivells més baixos d’incidència de la malaltia, protegint així la salut de les persones i permetent l’inici de la recuperació social i econòmica.

 

Des de la FSE-PSOE feim una crida al conjunt de la ciutadania a mantenir la unitat i la responsabilitat en la lluita contra el virus, per no tirar en terra tot el sacrifici i l’esforç que ens ha costat arribar fins al punt que ens trobam ara. Fa més d’un any que va començar la crisi i entenem la “fatiga pandèmica” que pateix la societat en general, però no és el moment de rendir-nos, perquè el virus continua circulant.

 

També volem destacar i agrair la feina i la professionalitat del Comitè de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, qui ha assessorat el Govern de les Illes Balears en la presa de les decisions polítiques. Totes les restriccions i mesures de seguretat en la lluita contra la Covid-19 s’han pres sempre d’acord amb les incidències i característiques de cada illa.

 

Voler homogeneïtzar les restriccions entre les diferents illes hauria anat en contra del que sempre hem reclamat des d’Eivissa: que s’atengui a les nostres peculiaritats i que les mesures es prenguin d’acord amb les necessitats de la nostra illa, i més ara, quan parlam de salvar vides.

 

Tot el contrari està fent el Partit Popular d’Eivissa, qui des de fa setmanes s’està desmarcant del Govern de les Illes Balears en les mesures de control de la malaltia. La deslleialtat del PP en la lluita contra el virus té com a únic objectiu treure un rèdit polític a costa de la pandèmia. Una vegada més, la dreta posa els seus interessos partidistes per damunt de l’interès general del conjunt de la ciutadania. Un fet que consideram més greu que mai, ja que amb aquest discurs populista l’únic que aconsegueixen és desacreditar unes mesures que s’han pres per salvaguardar la salut pública en la pitjor crisi sanitària que recordam.

 

Exigim al PP d’Eivissa, tant al seu president, José Vicente Marí Bosó, com al president del Consell Insular, Vicent Marí, que abandonin l’estratègia de l’atac oportunista contra el Govern de les Illes Balears per les mesures sanitàries. Exigim al PP que no s’oblidi dels mesos de gran patiment que ha viscut la nostra societat i que no volem que mai més es tornin a repetir

Comments are closed