La Federació Socialista d’Eivissa manifesta la seua satisfacció per la continuïtat de Pedro Sánchez en favor “d’un nou temps de feina, progrés i per seguir avançant”

“En nom dels Socialistes d’Eivissa com a secretari general, però també a nivell personal, expressar satisfacció que tenim avui tots, perquè al final, Pedro Sánchez com a president del Govern, continuï exercint aquest càrrec”. Així ho ha manifestat Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, qui considera que els dies de reflexió personal de Pedro Sánchez s’ha convertit en “una reflexió col·lectiva per veure si ens estem equivocant en la manera de fer política en aquest país”, ja que “no pot ser que embrutem sempre”. “Jo fa molt de temps que ho veig i pens que això no és una manera bona de fer política, perquè a la gent no li agrada”.

“A partir d’avui començam un temps de feina, de progrés i de seguir avançant en les polítiques socials en el nostre país, presidits per qui és president d’aquest govern, amb tota la legitimitat democràtica que li han donat les urnes, li ha donat el Parlament i que seguirà fent feina per molts anys en aquest país nostre”.

La diputada eivissenca del PSOE al Congrés, Milena Herrera, ha manifestat que “és una molt bona notícia que el president del Govern hagi pres la decisió de continuar endavant i, com diu ell, amb més força que mai”.

“Això és una victòria democràtica, no és només una bona notícia per als progressistes i els socialistes, sinó per a tothom que creu que els governs els decideixen a les urnes i no amb campanyes de difamació, d’assetjament i ‘bulos’ constants i continus”.

La diputada també ha volgut “agrair la mobilització ciutadana que s’ha produït els darrers dies, que ha estat exemplar” i ha reiterat “tot el nostre suport al president en el projecte i la nostra determinació de fer de la política allò que sempre hauria de ser un lloc on es confronten idees, projectes i no s’hi permeten ni mentides ni difamacions constants”.

“En això estam: Seguirem posant damunt la taula propostes i projectes per millorar la vida de la gent, com és sempre el nostre objectiu”, ha destacat la diputada eivissenca.

Comments are closed