La FSE destaca que la decisió del govern britànic de situar les Illes en el semàfor verd col·loca Eivissa com a destí segur i de referència al Mediterrani

Els socialistes asseguren que l’esforç col·lectiu que s’ha traduït en les bones dades sanitàries ha permès obrir la porta al mercat turístic clau d’ Eivissa.

Des de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) valorem molt positivament l’anunci del Govern britànic de situar Eivissa, amb el conjunt de les Illes Balears ,en color verd del semàfor que determina les regles per viatjar fora del seu territori. És sense dubte una boníssima notícia per a tot el sector turístic de la nostra Illa que ha estat possible gràcies a l’enorme esforç del conjunt de la societat, ciutadans,  empreses i treballadors de l’illa. Aquest esforç col·lectiu s’ha traduït en unes bones dades sanitàries que  ara ens permeten afrontar la temporada d’estiu amb optimisme. 

Per a la nostra Illa, que té en el mercat turístic britànic el seu principal emissor, la decisió del Govern britànic és clau per a l’arribada dels turistes a Eivissa i, per tant, per a una bona temporada que ens situa internacionalment com a destí segur i ens permet ser referents, juntament amb el conjunt de les Illes Balears, en tota la zona Mediterrània.

S’ha de recordar les Illes Balears són en aquest moment l’única Comunitat Autònoma que per ara ha estat inclosa pel Govern britànic en el semàfor verd per viatjar fora del seu territori.

Destacar també l’esforç del Govern de les Illes Balears durant tot el procés que ha culminat amb l’obertura dels viatges dels britànics a la nostra Illa com a destí segur i reiterar seva crida a la prudència i la responsabilitat tant dels residents com dels visitants.

Comments are closed