La FSE-PSOE ajorna la celebració del 5è Congrés a causa de la Covid

El 5è Congrés de la Federació Socialista d’Eivissa, previst inicialment per al 29 de gener, ha quedat ajornat a causa de l’elevada incidència de la Covid-19 a la nostra illa. En les pròximes setmanes, el Comitè Organitzador comunicarà la nova data de celebració, que confia que pugui ser a finals del pròxim mes de febrer o en el mes de març, en funció de l’evolució del ritme de contagis i pensant sempre en la seguretat de totes les persones assistents.

Durant els últims dies s’han estat celebrant via telemàtica les assemblees de les agrupacions locals del partit i les reunions de les comissions sectorials per escollir els 79 delegats i delegades que participaran en el congrés, així com per preparar els debats de la ponència política.

El secretari general de la FSE-PSOE, Josep Marí Ribas, ha estat reelegit en el càrrec, en el procés previ que va tenir lloc durant el mes de desembre. Durant el congrés es debatrà i s’aprovarà la ponència política del partit per als pròxims quatre anys i es renovaran tots els òrgans, tant de la Comissió Executiva dirigida per Marí Ribas, com de la resta de representació i control de la Federació Socialista d’Eivissa.

L’ajornament de Congrés de la FSE-PSOE provoca també que s’hagi de retardar la celebració de les assemblees per renovar les cinc agrupacions locals del partit a Eivissa, en un procés congressual que en tot cas haurà de quedar completament finalitzat el dia 30 d’abril com a tard, d’acord amb el calendari que va aprovar el PSOE per a totes les federacions d’Espanya.

Comments are closed