La FSE-PSOE celebra dissabte el 5è Congrès, amb el lema “Som Eivissa, som futur”. El partit renova els òrgans i la ponència política amb l’objectiu de “renovar, ampliar i aconseguir noves majories en 2023”

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) celebra aquest dissabte 19 de febrer el 5è Congrés, amb el lema “Som Eivissa, som futur”. El partit escollirà els nous òrgans del partit, amb Josep Marí Ribas com a secretari general, i l’aprovació de la ponència política, amb l’objectiu de “renovar, ampliar i aconseguir noves majories en 2023”, com ha dit Irantzu Fernández, qui juntament amb el també membre del comitè organitzador Enric Casanova ha presentat la celebració del congrés, que tendrà lloc a la seu de la UIB a Eivissa.

“Un congrés, que com diu el seu lema, té per finalitat oferir un projecte de futur per a Eivissa pensant en el conjunt de la ciutadania: en defensa de la sostenibilitat i la protecció social, mediambiental i econòmica”. Un model que “només pot oferir el Partit Socialista, i que es vol reafirmar i reforçar de cara al 2023 al conjunt de les institucions de la nostra illa”.

El congrés vol ser “un punt de trobada pels nostres militants, després de dos anys de pandèmia que ens han obligat a fer esdeveniments de forma telemàtica o amb poca gent”. Per aquest motiu, “s’ha retardat unes setmanes la seua celebració i s’ha volgut assegurar que es podia fer de forma presencial i segura”.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de 79 delegats i delegades, a més d’una trentena de persones convidades. Començarà a les 10 de matí amb la inauguració a càrrec del secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, i del portaveu federal del PSOE, Felipe Sicilia. A mig matí hi haurà la conferència “Llei de Turisme, el futur d’Eivissa”, a càrrec del secretari d’Idees i Projecte Polític del PSIB i conseller balear Iago Negueruela.

L’acte de cloenda es farà a les 18 hores, amb la proclamació de la nova Executiva de la FSE i els discursos de la secretària general del PSIB i presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i del secretari general de la FSE, Josep Marí Ribas.

Comments are closed