La FSE-PSOE celebra els resultats electorals a Eivissa, amb l’elecció de Milena Herrera al Congrés i de Juanjo Ferrer al Senat

La Comissió Executiva de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) s’ha reunit aquesta tarda per valorar les eleccions generals del 23 de juliol, amb la “satisfacció” d’un resultat que ha permès l’elecció com a diputada nacional de Milena Herrera, número de 3 de la llista al Congrés, després de créixer en suport respecte a les generals de fa quatre anys (3.200 vots més). Ha set un “èxit” recuperar la fórmula de la unitat l’esquerra, fet que ha permès l’elecció de Juanjo Ferrer com a senador per Eivissa i Formentera.

Així ho ha manifestat el secretari general de la FSE-PSOE, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, destacant la fita més important de les eleccions: “El president, Pedro Sánchez, ha sabut donar-li la volta a les enquestes i a tots els pronòstics, ha aturat l’avenç de la ultradreta a Espanya, davant del risc que entrassin a governar el nostre país de la mà del PP”. En aquest sentit, s’ha mostrat “molt satisfet que els i les socialistes d’Eivissa hem ajudat a aconseguir l’objectiu de mobilitzar una majoria d’aquest país en favor d’avançar, i no de retrocedir”.

Josep Marí Ribas ha manifestat la  “felicitació en nom de tot el partit a uns magnífics candidats, com han set Milena Herrera i Juanjo Ferrer, que han fet campanya positiva, oferint propostes, projectes i idees en favor de la nostra illa i del nostre país”. Com ha dit el secretari general, la ciutadania d’Eivissa “estarà representada de manera excel·lent, tant al Congrés dels Diputats com al Senat, amb Milena Herrera i Juanjo Ferrer”. 

A Espanya, amb aquestos resultats, “s’obri una etapa en què necessitam diàleg i acords que permetin el nostre país continuar avançant”. Marí Ribas s’ha mostrat convençut que Pedro Sánchez serà investit president, perquè “és l’únic candidat que pot tenir suports suficients en el Congrés”. “Espanya ha dit ‘no’ a un govern de Feijóo i Abascal”, aquest ha set un resultat inapel·lable a les urnes”, ha remarcat Josep Marí Ribas.

Uns resultats que, en el cas d’Eivissa, reflecteixen “un equilibri de forces més real del que tenim a la nostra illa”. Així, “els i les socialistes d’Eivissa agafam forces per treballar des de les institucions d’Eivissa i de Balears per construir una alternativa a la dreta”. Perquè, com ha recordat, “ens esperen quatre anys de governs del PP, amb Vox en algunes institucions, a Eivissa i a Balears, que ja estan començant a posar en risc els avenços aconseguits els últims anys a la nostra comunitat”. 

“Enfront ens tendran a naltros, al Partit Socialista, com a oposició constructiva, responsable i compromesa amb els ideals de defensa dels drets socials, de la igualtat, del territori, de la cultura i del medi ambient de les nostres illes”, ha advertit el secretari general socialista.

Comments are closed