La FSE-PSOE considera irresponsable i molt perillosa la petició de la comissió de turisme del PP d’Eivissa d’aixecar restriccions sanitàries en el sector de l’oci nocturn

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol fer pública la seua enorme preocupació per la decisió de la comissió de turisme del Partit Popular d’Eivissa de demanar l’aixecament de restriccions sanitàries imposades al sector de l’oci nocturn per evitar rebrots de la Covid-19. Aquesta comissió del PP eivissenc, que compta entre els seus membres a l’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, i al director de Turisme del Consell Insular, Juan Miguel Costa, ha formulat una proposta que va totalment en contra de les recomanacions sanitàries per evitar rebrots i en contra també dels mateixos acords i compromisos que havien pres, aquesta mateixa setmana, els representants del Partit Popular d’Eivissa en les reunions mantengudes en el Consell d’Alcaldes i amb el Govern de les Illes Balears.

La FSE-PSOE exigeix als màxims responsables del PP d’Eivissa, José Vicente Marí Bosó i Vicent Marí, que desautoritzin l’acord de la comissió de turisme del seu partit i que defineixin públicament una postura clara de compromís en la lluita contra la pandèmia, donant suport a les mesures sanitàries que estan prenent les autoritats competents: Govern d’Espanya i Govern de les Illes Balears.

Especialment preocupant és la participació de l’alcaldessa de Santa Eulària i del director insular de Turisme en la decisió de la comissió de turisme del PP d’Eivissa de demanar l’aixecament de restriccions en el sector de l’oci. En comptes de treballar per blindar la seguretat de l’oferta turística enfront del perill de rebrots, Carmen Ferrer i Juan Miguel Costa, han optat per la postura irresponsable de demanar que s’aixequin restriccions.

En la mateixa setmana que Govern de les Illes Balears, Consell Insular i ajuntaments de l’illa s’han compromès a treballar conjuntament per definir protocols i mesures per evitar concentracions de persones en festes il·legals, Carmen Ferrer i Juan Miguel Costa es desmarquen proposant autoritzar aquestes concentracions en els establiments d’oci nocturn. Des de la FSE-PSOE consideram que Marí Bosó i Vicent Marí no haurien de permetre aquestes resolucions del seu partit, que van totalment en contra de les decisions de les autoritats sanitàries per preservar la seguretat sanitària i ajudar a la recuperació social i econòmica i dels acords presos entre totes les administracions.

En els moments actuals, la FSE-PSOE alerta que no podem abaixar la guàrdia enfront del virus, sinó tot el contrari. Veim amb preocupació com es produeixen rebrots a molts punts del nostre país, el que ens obliga a extremar les precaucions i ampliar, si n’és cas, les mesures de seguretat.

El PP d’Eivissa ha de saber que ens jugam, en primer lloc, la salut del conjunt de la ciutadania, després d’una etapa molt dura de confinament i d’esforç extraordinari del sector sanitari i de totes les persones que varen estar al peu del canó durant l’estat d’alarma. I ens jugam també la incipient temporada turística i, amb ella, l’activitat de les nostres empreses, autònoms i treballs, les quals hem de preservar de possibles rebrots que tirarien enterra tots els esforços que el conjunt de la ciutadania d’Eivissa ha fet en els últims mesos en la lluita contra el virus i en favor de la reconstrucció.

Comments are closed