La FSE-PSOE denuncia les maniobres de Vicent Marí contra el grup socialista, amb la seua decisió de mantenir les retribucions a la consellera no adscrita

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol manifestar la seua indignació amb Vicent Marí per utilitzar el Consell Insular contra el principal grup de l’oposició, mantenint la retribució econòmica a la consellera no adscrita i negant-se a retornar-la al grup Socialista. Vicent Marí és l’únic responsable de la decisió, començant per encarregar al secretari general accidental del Consell Insular l’informe que avui publica Diario de Ibiza, sabedor que a aquest funcionari l’uneix una íntima amistat amb la consellera no adscrita.

La FSE-PSOE considera que, una vegada més, Vicent Marí posa el Consell Insular al servei del PP, per restar mitjans i recursos al principal grup de l’oposició, que actualment només compta amb dos règims de dedicació, a pesar que des del mes d’octubre el grup Socialista ve reclamant que se li retorni la tercera dedicació que es va acordar en el primer Ple de la legislatura.

És evident que a Vicent Marí li interessa mantenir a la consellera no adscrita en el plenari i amb el règim de dedicació que li correspon al grup Socialista, com ho demostra que aquesta consellera no ha registrat ni una sola iniciativa en tots aquestos mesos, ni ha fet una sola crítica a la gestió del PP i Ciutadans.

La FSE-PSOE seguirà exigint a Vicent Marí que li retorni al grup Socialista la tercera dedicació per poder exercir la feina en les condicions que es va acordar en l’inici de legislatura.

Comments are closed