La FSE-PSOE exigeix a Marí Bosó i Vicent Marí que ordenin a l’alcalde de Sant Antoni el cessament fulminant del regidor infractor i la reparació de la imatge de l’ajuntament

La Comissió Executiva de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol fer pública la seua preocupació pel dany a la imatge i l’honorabilitat de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany que està provocant l’alcalde del municipi, Marcos Serra, amb la seua decisió de justificar i protegir el regidor del seu equip de govern Xico Cardona, a pesar d’haver reconegut la comissió per part d’aquest de greus infraccions urbanístiques sent càrrec públic.

L’actitud de l’alcalde està comprometent greument la credibilitat de tot l’ajuntament davant la ciutadania de Sant Antoni, amb una actitud irresponsable i intolerable.

La FSE-PSOE exigeix als màxims dirigents del Partit Popular d’Eivissa, José Vicente Marí Bosó i Vicent Marí, que intervenguin en la crisi i ordenin a l’alcalde el cessament fulminant del regidor Xico Cardona de totes les seues responsabilitats. El PP d’Eivissa no pot deixar passar un dia més mantenint Xico Cardona com a regidor de govern de Sant Antoni de Portmany.

En el cas que Marcos Serra continuï enrocat protegint i justificant al regidor infractor, Marí Bosó i Vicent Marí haurien de mostrar la porta de sortida de l’ajuntament al mateix alcalde.

Sant Antoni ha viscut en el passat greus escàndols urbanístics que varen malmetre la imatge de l’Ajuntament. Els que s’estan produint en la present legislatura, i més greument aquest últim protagonitzat pel regidor Xico Cardona, tornen a amenaçar i comprometre la credibilitat de la corporació local. Urgeix una reacció i resposta política clara i contundent per part del Partit Popular.

La FSE-PSOE també insta als partits socis del PP en el govern municipal, PxE i Cs, a desmarcar-se clarament dels fets ocorreguts i de la decisió de l’alcalde de protegir al regidor Xico Cardona. PxE i Cs no poden ser còmplices d’una situació insostenible com és aquesta.

Finalment, la Comissió Executiva de la FSE també vol destacar i fer públic tot el suport al grup municipal PSOE-Reinicia en la seua feina com a oposició i en la construcció d’una alternativa progressista, honesta i amb voluntat de servei públic per a Sant Antoni. Una alternativa al govern municipal de Marcos Serra, la qual, després dels últims esdeveniments, s’ha comprovat que és més urgent que mai.

Comments are closed