La FSE-PSOE exigeix a Vicent Marí que deixi de protegir a la consellera trànsfuga i a aquesta que retorni l’acta del grup Socialista

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) exigeix al president del Consell Insular, Vicent Marí, que deixi de protegir a la consellera trànsfuga, Marta Díaz, i que li retiri el salari que correspon al grup socialista. Consideram un frau a la ciutadania que un càrrec polític escollit amb vots socialistes s’utilitzi en contra del PSOE. Vicent Marí protegeix Marta Díaz perquè li interessa que continuï al Ple del Consell d’Eivissa donant suport al seu executiu i atacant els governs socialistes, que és l’únic que es dedica a fer Marta Díaz d’ençà que el partit li va obrir expedient d’expulsió i va abandonar el PSOE.

La FSE-PSOE confia que la investigació oberta per l’Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció arribi fins al fons i aclareixi absolutament totes les acusacions contra Díaz. Al mateix temps, mentre es fa la investigació, exigim al Partit Popular que deixi de protegir a la consellera, qui utilitza el sou posat per Vicent Marí i aprofita l’acta de consellera, escollida amb els vots del PSOE, per atacar als governs socialistes i donar suport al govern del PP i Ciutadans.

La FSE-PSOE insisteix que el Ple és l’òrgan que té la potestat d’assignar les retribucions econòmiques i que, el sou assignat a Marta Díaz, s’hauria de retornar al grup Socialista. No obstant això, el PP i Cs han pactat amb la consellera trànsfuga mantenir-li la retribució econòmica a canvi del seu suport en el Ple, com s’ha vist en totes les votacions de l’últim any, i perquè ataqui al Partit Socialista.

La consellera va dir, en el seu moment, que mantenia l’acta perquè volia “defensar el seu honor”. Res d’això està fent, ja que el seu únic paper al Ple del Consell Insular és el d’atacar als governs socialistes i donar suport a les polítiques de Vicent Marí. La FSE-PSOE exigeix una vegada més a Díaz que dimiteixi perquè l’acta la pugui ocupar un conseller o consellera socialista, com així varen decidir els i les votants en les eleccions insulars del 2019.

Comments are closed