La FSE-PSOE expressa el seu dolor per la mort de Vicent Tur Torres

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol expressar el seu dolor per la mort de Vicent Tur Torres ‘Fluixà’, qui va ser secretari general del partit i que durant la seua trajectòria política va exercir de conseller i vicepresident del Consell Insular, alcalde de Sant Joan de Labritja i diputat autonòmic, entre altres importants responsabilitats.

El secretari general, Josep Marí Ribas, vol manifestar en nom propi i del partit la “consternació de tots els i les socialistes d’Eivissa per aquesta pèrdua” i traslladar “el nostre més sentit condol a la seua família, amics i a tots els companys i companyes de l’Agrupació Socialista de Sant Joan”, de la qual actualment n’era el president.

“Vicent Tur va ser durant molts anys un dels referents del socialisme a Eivissa, li hem d’estar molt agraïts per la seua feina en favor del seu municipi i de la nostra illa”, ha dit Josep Marí Ribas. “Sempre el tendrem en el nostre record pel seu compromís i pel seu caràcter, dialogant i bon company de totes les persones que vàrem tenir la sort de treballar al seu costat”.

Comments are closed