La FSE-PSOE manifesta la seua “alegria immensa” per la investidura de Pedro Sánchez i la posada en marxa d’un govern progressista per a Espanya

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol manifestar la seua “alegria immensa” per la investidura de Pedro Sánchez, que permet la posada en marxa d’un govern progressista per a Espanya. El president de la Comissió Gestora de la FSE-PSOE i alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Josep Marí Ribas, ha reconegut les dificultats per fer possible l’acord, que és inèdit des de la recuperació de la democràcia, però ha destacat “les experiències que hem tengut a les Illes Balears, al Consell o en ajuntaments de l’illa”. “Un govern de coalició ajunta sensibilitats, és bo per al conjunt de la ciutadania, i un govern progressista que pensi en les persones, en les coses que són vitals per a la gent, farà que aquest país vagi endavant”.

Militants i simpatitzants del PSOE ha seguit des de la seu del partit a la ciutat d’Eivissa la votació celebrada al Congrés dels Diputats, en la qual hi ha participat la diputada eivissenca i secretària segona de la Mesa, Sofía Hernanz.

També ha manifestat la seua satisfacció la consellera eivissenca i portaveu del Govern de les Illes Balears, Pilar Costa, qui ha destacat que “s’obri una nova etapa il·lusionadora i sobretot amb molta responsabilitat, amb molta feina per fer”. Com ha dit Pilar Costa, “és un orgull que Pedro Sánchez torni a ser el president del Govern espanyol, amb aquesta sintonia que seguirem mantenint amb el Govern de les Illes Balears”, destacant qüestions com les lleis pioneres de lluita contra el canvi climàtic i la contaminació o contra la violència masclista.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que “avui és un dia d’alegria per als Socialistes d’Eivissa”. La investidura de Pedro Sánchez permet posar en marxa una coalició progressista per a Espanya amb PSOE i Podemos que és “exactament igual que el nostre” a la ciutat i que “estam segurs que funcionarà molt bé”. Rafa Ruiz ha recordat que “tenim molta experiència a Eivissa i a Balears amb governs progressistes, que han fet molt i molt bé per a la nostra gent”.

“Després de tant de temps de bloqueig, estam esperançats que surtin projectes milionaris per a aquesta ciutat”, ha dit l’alcalde socialista, destacant la posada en marxa de la finalització del Parador de Turisme, l’estació marítima del port i altres projectes com són els referits a depuració d’aigües i habitatge públic. Rafa Ruiz s’ha mostrat convençut que des d’Eivissa “tendrem molt bons interlocutors a Madrid i que estarem a l’altura del que la ciutadania espera”

Patricia Abascal, senadora per Eivissa i Formentera, ha seguit des del mateix Congrés dels Diputats la sessió d’investidura: “Avui és un dia molt important per al país, per fi es porta a terme el desbloqueig”, gràcies a “167 valents que han estat capaços de superar tot el que ha intentat la dreta per impedir que surti un govern progressista”. La senadora ha qualificat com a “dia històric” la jornada d’avui, en què comença una etapa de “lluita per l’interès general i per la millora de la vida de la ciutadania d’aquest país”.

Comments are closed