La FSE-PSOE manifesta públicament el seu suport a l’exregidora Aída Alcaraz

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol manifestar públicament el seu suport a l’exregidora de Sant Antoni de Portmany Aída Alcaraz, en el procés judicial que ha començat avui per les injustes acusacions realitzades contra la seua persona per part de l’excap de la Policia Local. Des de la FSE volem remarcar la integritat i l’honestedat irreprotxables de la nostra companya, qui va ser regidora responsable de la Policia Local de Sant Antoni en la legislatura progressista i qui va actuar sempre en defensa de l’interès de la ciutadania i en favor d’un millor funcionament del cos policial.

La FSE-PSOE agraeix el compromís i la feina demostrats sempre per la nostra companya, de qui volem destacar una vàlua personal i política dignes d’admiració, i lamentam el perjudici personal que està patint per culpa d’aquestes injustes acusacions.

El canvi progressista en la passada legislatura a Sant Antoni de Portmany, un ajuntament que sempre havia estat governat per la dreta, va ser possible gràcies a la feina de persones decidides i compromeses com Aída Alcaraz. Desitjam que aquesta difícil situació personal acabi aviat i que al més aviat possible Aída Alcaraz quedi absolta de les injustes acusacions que s’han fet contra la seua persona.

Comments are closed