La FSE-PSOE preveu la celebració del 4t Congrés per al 25 de gener

La Comissió Gestora de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) preveu la celebració del 4t Congrés del partit el pròxim 25 de gener de 2020. Està previst que en els pròxims dies es faci efectiva la convocatòria oficial, segons ha anunciat avui el president de la Gestora, Josep Marí Ribas, en una assemblea insular que s’ha celebrat avui a la tarda. A partir de la convocatòria oficial, s’iniciarà el procés d’elecció del secretari/ària general amb l’inici del termini de presentació de candidatures, Segons el calendari estimat, abans de finals d’any es podria fer la proclamació de les candidatures, inici de campanya a partir de l’1 de gener i procés de primàries entre l’11 i el 18 de gener.

Paral·lelament es farà el procés d’elaboració, debat i esmena de les propostes de resolució que s’elevaran al Congrés, així com l’elecció dels delegats/ades que hi participaran, d’acord amb un calendari més concret que es farà públic a partir de la convocatòria d’aquest. Pel que fa al cens de militància, aquest va quedar tancat el passat 14 d’octubre.

En l’assemblea celebrada aquesta tarda, el president de la gestora també ha fet una valoració dels resultats electorals del passat 10 de novembre, destacant la seua satisfacció perquè “som la primera força política a Eivissa”, amb les victòries de les candidatures al Congrés i al Senat, amb Sofía Hernanz i Patricia Abascal, per segona vegada en aquest 2019, després de la repetició de les eleccions generals del passat abril.

Justament, els i les Socialistes d’Eivissa estan convocats aquest dissabte 23 de novembre, entre les 10 i les 14 hores a les seus de cada agrupació local, a participar en la consulta a la militància sobre l’acord de Govern per a Espanya assolit amb Unides Podem, en una jornada de votació del conjunt de la militància del PSOE a tot el país. Una consulta que també es pot contestar de manera telemàtica a través del portal web del militant “www.mipsoe.es”.

Comments are closed