La FSE-PSOE se suma al Dia de l’Orgull LGTBI 2020 amb la campanya ‘Orgull d’Eivissa’

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) se suma un any més a la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI, que es celebra aquest diumenge dia 28 de juny, i amb el que es vol visibilitzar la discriminació que encara pateixen les persones LGTBI i la necessitat de seguir lluitant per aconseguir la igualtat plena.

Enguany, des de la Secretaria d’Igualtat de la FSE s’ha volgut posar en marxa una campanya que no només doni visibilitat a aquesta reivindicació sinó també a la pròpia illa d’Eivissa com a destinació turística inclusiva, tolerant i respectuosa. ‘Durant les properes dues setmanes, a la seu del Partit Socialista posarem el segell oficial de Correos, en la seva edició commemorativa de l’Orgull LGTBI, a totes aquelles persones que portin una postal d’Eivissa preparada per enviar’, ha explicat la secretària d’Igualtat, Milena Herrera.

La FSE vol d’aquesta manera contribuir a posar en circulació aquest segell tan especial i a més fer que la imatge d’Eivissa, associada a la diversitat i la igualtat, arribi a quants més racons del món, millor.

Les persones que vulguin posar el segell gratis a la seva postal poden fer-ho acudint a la seu del partit en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores.

A més d’aquesta campanya, des de la FSE s’ha organitzat una xerrada i debat amb Pau Morlà, director general de Drets i Diversitat del Govern de les Illes Balears. La xerrada porta com a títol ‘Orgull 2020. Realitats i reptes’ i es centrarà en la situació actual de les persones LGTBI a Balears, la feina que es desenvolupa des de la direcció general per garantir els seus drets, les demandes pendents i els reptes per assolir. Serà una trobada via zoom que tindrà lloc el dia 6 de juliol a les 18h dirigida a la militància, simpatitzants i altres persones interessades que vulguin sol·licitar accés.

Els i les socialistes d’Eivissa recorden que la inclusió i la igualtat es treballen durant tot l’any però consideren importants aquestes jornades reivindicatives per tal de seguir recordant a tota la població que encara queda molta feina a fer per aconseguir una vertadera societat igualitària lliure de discriminació cap a les persones per la seva orientació sexual.

Comments are closed