La FSE reuneix càrrecs institucions i les executives de les agrupacions a per a iniciar el nou curs polític

La Federació Socialista d’Eivissa, en un acte al que va assistir la  secretaria general del PSIB-PSOE  i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha iniciat el nou curs polític amb la primera trobada de càrrecs institucionals i executives de les agrupacions de la FSE. 

El Secretari General de l’Agrupació Socialista de la ciutat d’Eivissa i alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, va donar la benvinguda a l’acte i va llençar un missatge del projecte en comú que té el Partit Socialista, ‘recordem que tenim un projecte en comú. Que si no estam naltros, hi ha molta gent que no té veu, a qui no la representa ningú. Que som els que no defensam els interessos de ningú perquè defensam els interessos de tots. Que som els que sortim de les crisi amb ajuts als autònoms, als estudiants, els que impulsam polítiques d’ocupació, els que construïm habitatges públics, posam mitjans per millorar la sanitat i l’educació, els que enfortim la xarxa de recursos per a les persones amb més dificultats’.

Ruiz  també va donar  ‘paraules d’ànim, d’empenta, per recordar que estam just a l’equador de la legislatura i que queda molta feina a fer per acabar de superar aquesta difícil situació que hem hagut d’enfrontar’.

Durant les intervencions, el secretari general de la FSE-PSOE, Josep Marí Ribas, va destacar que ‘ els socialistes tenim un compromís social i aquest és el nostre sentit com a partit. Hem de continuar seguint afrontant aquesta crisis des del diàleg constant amb sindicats i sector empresarial, així com ho estem fent, i de manera oberta, participativa i centrats en la ciutadania per tal  que ningú quedi enrere’.

Per la seva banda, la secretaria general del PSIB-PSOE  i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, va tenir paraules de reconeixement  cap a la feina feta pel PSOE a les Balears, ‘ha estat un any molt complicat i tot el nostre entorn ha patit. Volia vorer-vos i donar-vos les gràcies i dir-vos que estic molt orgullosa del nostre partit i de tots vosaltres. En aquest temps, hem pres decisions molt dures però hem aconseguit que la ciutadania pateixi menys aquesta crisis afrontant la pandèmia en dos claus fonamentals: protegir a les persones i mantenir vivia l’economia de Balears’.

‘Les mesures econòmiques i la feina feta des del nostre partit ha marcat la diferència en la gestió d’aquesta pandèmia, s’han posat en marxa els ERTES donant suport a la ciutadania en probablement el moment més difícil dels darrers anys, contam amb els Fons europeus que donaran suport a diferents projectes a les illes i hem invertit en sanitat contractant quasi 4.000 professionals per a la sanitat pública. En definitiva, l’administració, gràcies als progressistes, s’ha posat al servei de la ciutadania’.

La  secretaria general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha dit també ‘hem protegit i seguim invertint en plantejar un present i un futur per a la ciutadania de les illes Balears, atenent als temes que importen, el primer de tot protegint la salut de la ciutadania, continuant amb les polítiques contra les violències masclistes, atenent a la gent major, que ho han passat molt malament durant aquests anys, formulant propostes als joves per a proporcionar un futur millor invertint en educacions per tal que tinguin millors oportunitats per a tenir una millor vida’.

Francina Armengol ha destacat també el treball dels ajuntaments socialistes i dels grups de l’oposició on no governam. ‘No pensem en nosaltres, pensem com el partit pot ser un instrument útil per a la ciutadania’.

El PSIB-PSOE celebrarà pròximament el seu 14 congrés on s’aprovarà la ponència marc, un documenta que marcarà el full de ruta de les polítiques del partit a les Illes Balears.

Comments are closed