La ministra de Treball, amb els candidats del PSOE d’Eivissa

La ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social, Magadalena Valerio, ha visitat aquest dilluns l’illa d’Eivissa per mostrar el seu suport als candidats socialistes d’Eivissa a les diferents institucions. Valerio s’ha reunit, abans de l’acte electoral celebrat al Centre Cultural de Jesús, amb les associacions sindicals per “avaluar” les diferents mesures impulsades pel Govern de Pedro Sánchez, en el marc de les diferents Mesa de Diàleg Social. Posteriorment, ha mantengut una trobada amb representant d’associacions d’immigrants d’Eivissa.

La ministra ha especificat que mostra el seu “total suport als companys i companyes” de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) com “ministra en funcions però també com a membre de l’Executiva Federal del PSOE”.

Per Magdalena Valerio, les eleccions del proper 26 de maig són un “repte molt important” per als “candidats al Consell, al Parlament balear i als ajuntaments” tant en el cas dels que estan governant, per seguir treballant i aquells que no ho estan, “volen aconseguir el govern per millorar la qualitat de vida dels seus veïns”.

La ministra de Treball també ha ressaltat el treball realitzat pel Govern de Francina Armengol en matèria laboral i ha apuntat que els plans de xoc impulsats a Balears en el sector d’hostaleria han servit d’exemple a nivell nacional.

Finalment, Valerio ha mostrat el seu suport al candidat socialista a l’eleccions europees, Josep Borrell, i ha instat a la necessitat d’apostar per una Europa “més forta i més social” en contraposició als “moviments extremistes que no volen a Europa”.

La ministra ha participat en l’acte electoral del PSOE de Santa Eulària que s’ha celebrat al Centre Cultural de Jesús, al costat del candidat a l’alcaldia, Vicent Torres ‘Benet’, i dels candidats al Consell i al Parlament, Vicent Torres i Pilar Costa.

Benet’ demana acabar amb 40 anys de dretes a Santa Eulària

Vicent Torres ‘Benet’ s’ha referit les propostes del PSOE de Santa Eulària encaminades a millores socials per a la nostra ciutadania, així com aquelles que donen suport a “els emprenedors com a mesura de supervivència del nostre teixit empresarial i desenvolupament de noves iniciatives”.

En aquest sentit, ha anunciat, “desenvoluparem un Pla d’emprenedoria i d’autònoms que ens permeti tenir una activitat econòmica basada en la innovació i l’activitat d’empreses dinàmiques”.

Per a dur a terme les polítiques laborals i socials que el municipi necessita, ‘Benet’ ha demanat a la ciutadania que “no es quedi a casa” i que tots aquells que el mes d’abril passat van votar al Partit Socialista, tornin a les urnes el pròxim 26 de maig i acabar amb 40 anys de Partit Popular a Santa Eulària. “Que tots i cadascun dels quals van votar a Pedro Sánchez en el nostre municipi tornin a les urnes i votin de nou PSOE. Perquè ha arribat el moment de fer realitat la Santa Eulària que tots volem”. “El model que volem de futur, convivència i justícia social hem de completar-ho en clau local”, ha conclòs.

L’acte ha començat amb un record per Alfredo Pérez Rubalcaba i per les víctimes de l’incendi que ha tengut lloc aquest dilluns en un edifici de la ciutat d’Eivissa.

 

Leave a Reply