La ministra de Treball, Magdalena Valerio, participa avui en un acte electoral del PSOE al Centre Cultural de Jesús

La ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social, Magadalena Valerio, participa avui dilluns 13 de maig en l’acte electoral del PSOE que tendrà lloc al Centre Cultural de Jesús. L’acte, obert a totes les persones que hi vulguin assistir, començarà a les 20.30 hores i comptarà també amb la participació dels caps de llista al Consell, Vicent Torres, al Parlament, Pilar Costa, i a l’alcaldia de Santa Eulària des Riu, Vicent Torres ‘Benet’, així com del conseller balear de Treball i número 2 de la llista de Francina Armengol, Iago Negueruela.

Amb la ministra Valerio, el Govern d’Espanya ha pres importants mesures, com ha estat la dignificació de les pensions, amb els increments aprovats, l’increment fins a arribar als 900 euros del Salari Mínim Interprofessional, i la recuperació dels subsidis a majors de 52 anys, que el PP va eliminar. Les polítiques en favor dels pensionistes i dels treballadors són uns dels eixos del Govern de Pedro Sánchez, que Valerio explicarà en l’acte de Jesús.

Abans d’assistir a l’acte del PSOE, la ministra té previst mantenir una reunió amb els sindicats d’Eivissa, a la seu d’UGT i Comissions Obreres. Posteriorment, a les 20 hores, mantendrà una trobada amb representants d’associacions d’immigrants, al mateix Centre Cultural de Jesús.

El pròxim divendres 17 de maig visitarà Eivissa el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque.

Leave a Reply