La senadora confirma el desbloqueig de les obres de la nova depuradora d’Eivissa, que es reiniciaran en breu

La senadora de les Pitiüses, Patricia Abascal, ha rebut la confirmació del Ministeri per a la Transició Ecològica, que dirigeix la ministra Teresa Ribera, del desbloqueig de les obres de la nova estació depuradora d’Eivissa, que s’està construint a sa Coma. Patricia Abascal ha mantengut diversos contactes al Ministeri per interessar-se per aquest important projecte mediambiental de l’illa, que acumula diversos anys de retard a causa de les retallades durant l’etapa de govern de Mariano Rajoy i, posteriorment, de canvis en el projecte del traçat de les canalitzacions.

La senadora ha explicat que “el Ministeri m’ha confirmat l’aprovació de les actes d’expropiació dels terrenys per on han de passar les canalitzacions, així com del modificat de l’obra”. Una vegada completats aquests tràmits, “les obres de canalització podran començar en breu, fet que permetrà completar la infraestructura”.

La senadora ha destacat “el compromís del Ministeri d’accelerar la resolució dels problemes i dels retards que es varen trobar”, ja que “és conscient que la depuradora de sa Coma és una urgència que acumula massa anys de retard”. Un retard provocat, com ha recordat la senadora, “al principi, per la falta d’un terreny adequat per a la seua construcció, posteriorment pels anys de retalls del Partit Popular, i finalment, l’últim escull que s’ha superat, ha estat la modificació del traçat de les canalitzacions”.

Comments are closed