La senadora d’Eivissa i Formentera es reuneix amb el secretari d’Estat de Política Territorial i Funció Pública per abordar la problemàtica de falta de personal funcionari

La senadora d’Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, juntament amb el senador per Mallorca Cosme Bonet, s’ha reunit avui amb el secretari d’Estat de Política Territorial i Funció Pública, Víctor Francos, per abordar la problemàtica de falta de personal funcionari a les illes. En la trobada també s’ha abordat l’aprovació d’un nou Règim Especial de les Illes Balears, que és un dels compromisos del PSOE en l’actual legislatura.

Patricia Abascal ha destacat que Víctor Francos “és conscient de la falta de personal de l’administració general de l’Estat” i que el Govern d’Espanya “està treballant en possibles mesures, com són el plus d’insularitat o la fidelització en el territori”.

El secretari d’Estat s’ha compromès a desplaçar-se pròximament a les illes per exposar les mesures que prendrà el Govern per resoldre aquesta problemàtica.

Patricia Abascal i Cosme Bonet també han tractat amb el secretari d’Estat l’impuls del nou Règim Especial de les Illes Balears: “Hem exposat la importància que per a nosaltres aquest té el REB i que entenem que és un compromís de legislatura que s’hauria de treballar, per aconseguir-al llarg d’aquests dos anys i mig que queden”.

Comments are closed