L’Agrupació Socialista de Sant Josep agraeix la dedicació al municipi de Josep Marí Ribas i proposa Ángel Luis Guerrero per al seu relleu a l’Ajuntament de Sant Josep

L’Agrupació Socialista de Sant Josep ha celebrat de manera telemàtica aquesta tarda una assemblea de militants en la que ha participat el nou conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas, que ha informat que en les pròximes hores presentarà la renúncia a l’alcaldia de Sant Josep i també a l’acta de regidor en aquesta Corporació. Marí Ribas ha volgut explicar als socialistes de Sant Josep la decisió d’acceptar el repte d’assumir noves responsabilitats en l’equip que presideix Francina Armengol i ha admès als companys de partit que «els fets s’han precipitat tan ràpidament que no hi ha hagut temps per informar d’aquesta decisió com m’hauria agradat».

L’agrupació ha valorat la feina de Josep Marí Ribas pel municipi on ha governat en distintes etapes des de 2007 amb l’encàrrec que també porti al Consell de Govern «les reivindicacions dels josepins i de la resta de l’illa», com ha dit la secretaria general, Pilar Ribas. Ribas ha valorat «la llarguíssima trajectòria d’en Pep Agustinet, el millor batlle que ha tengut el nostre municipi. Serà molt difícil estar a l’altura de la seva dedicació», ha dit.

La secretaria dels socialistes josepins també ha explicat que l’assemblea ha analitzat el relleu al front de la batlia de Sant Josep, per a la que s’ha proposat qui fins ara n’ha set el primer tinent d’alcalde, Ángel Luis Guerrero com a candidat que s’haurà de ratificar en un pròxim plenari d’investidura que s’haurà de convocar a Sant Josep.

Guerrero rep l’encàrrec «amb molta responsabilitat i molta tranquil·litat. Tenc la sort de rebre un equip cohesionat i compromès, amb uns objectius clars pel que queda de legislatura».

Ribas també ha agraït «la lleialtat dels socis d’Unides Podem, que ens han mostrat el seu suport per poder afrontar amb tranquil·litat el relleu a l’alcaldia i garantir l’estabilitat a la Corporació local. Un gest de responsabilitat per fer el millor per la ciutadania».

La militància també ha lamentat la renúncia per raons personals d’Ana Ribas, fins ahir segona tinent d’alcalde.

Comments are closed