L’Agrupació Socialista d’Eivissa alerta que el fracàs del Consell en la licitació del servei d’autobusos deixa la ciutat d’Eivissa sense les 4 línies urbanes previstes

L’Agrupació Socialista d’Eivissa lamenta que la ineptitud del Consell Insular de Vicent Marí a l’hora de posar en marxa les noves concessions de transport públic condemna a la ciutat d’Eivissa sense les quatre línies urbanes que es trobaven dins del conveni per a integrar el transport urbà del municipi d’Eivissa dins del futur Servei de Transport Regular de Viatgers per Carretera.

En concret les línies que es veuen afectades per aquest retard són la UE3 que connectarà el dic de Botafoc amb el parc Marià Villangómez; la UE4, que enllaçarà Eivissa amb Platja d’en Bossa (oferirà un itinerari similar al de la línia que opera en l’actualitat, l’L14); la UE8 que connectarà l’estació d’autobusos CETIS amb Can Misses, el passeig de Vara de Rey, És Gorg – Dalt Vila i la UE10, que enllaçarà el cementiri amb Ca n’Escandell, És Viver, Vara de Rey i el dic de Botafoc.

Des de l’Agrupació Socialista d’Eivissa instem a l’alcalde, el Sr. Triguero, i al regidor de Transport Públic, el Sr. Sousa, que donin explicacions a la ciutadania i que s’interessin a contactar amb els responsables d’aquest desgavell en el servei d’autobús de l’illa i que posin solucions a la millora de la mobilitat dins la ciutat.

‘Entenem que els senyors Triguero i Sousa, obvien de manera voluntària dir que, un any més, els veïns i veïnes de la ciutat es quedaran sense aquestes quatre línies de transport públic tan necessàries per a la ciutat. En compta d’interessar-se per aquest problema, miren cap a un altre costat perquè els responsables són del seu mateix partit polític. Exigim que els responsables polítics locals s’interessin a resoldre un dels vertaders problemes de la ciutat, que deixin de promocionar-se personalment en excursions i festes que organitzen a la ciutat i que es posin a treballar de veritat ‘.

De fet, i no sabem si és per desconeixement o perquè el Sr. Triguero conéix la mala gestió del Sr Marí al Consell Insular, als pressupostos de l’Ajuntament d’Eivissa per a 2024 no hi ha cap partida en transport públic més enllà d’ampliar la quantitat d’aparcabicis i de millorar les parades de bus dins la ciutat.

Segons el conveni amb el Consell Insular, l’aportació econòmica inicial de l’Ajuntament serà proporcional als serveis i el primer pagament serà de 640.000 euros, encara que podrà variar cada any.

Comments are closed