L’Ajuntament de Santa Eulària habilita un camp d’arbres sense il·luminació com a aparcament a Jesús, en resposta a les crítiques del PSOE

El grup PSOE vol manifestar la seua “sorpresa” i “indignació” per la decisió de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu d’habilitar un camp d’arbres i sense il·luminació com a aparcament de vehicles a Jesús. Aquesta mesura és la resposta a les crítiques que va fer el PSOE la setmana passada per la falta d’aparcament al poble a causa de la nefasta planificació urbanística del PP. “L’actuació de l’ajuntament no podia ser més lamentable”, ha dit el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, qui critica la “permanent improvisació” de l’equip de govern de Carmen Ferrer.
L’ajuntament ha senyalitzat un camp d’arbres com a “aparcament gratuït dissuasiu”, el que suposa “una autèntica presa de pèl als vesins i vesines de Jesús”. “Només faltaria que s’hagués de pagar per estacionar en un tancó de terra, sense il·luminació i sense les condicions mínimes que hauria de tenir una zona d’aparcament”, ha criticat ‘Benet’.

Un dia després de les denúncies socialistes, l’ajuntament anunciava a través del Facebook municipal el seu flamant “aparcament gratuït dissuasiu”, situat entre els carrers del Tucà i de la Mèrlera. Entre els comentaris indignats dels vesins i les vesines, n’hi ha que es pregunten si hauran de comprar un tot terreny, si és un aparcament per a tractors, o que critiquen que s’hagin de posar dins d’un fangar per estacionar el seu vehicle.

La setmana passada el grup PSOE va criticar que el poble de Jesús s’havia quedat sense aparcaments per la nefasta gestió urbanística del PP a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu. Després de l’inici de les últimes promocions immobiliàries en terrenys que fins fa poc es feien servir d’aparcament, la població s’havia quedat sense zones d’estacionament de vehicles. Una problemàtica que empitjorarà en els pròxims anys, quan els nous vesins i vesines entrin a viure a les promocions d’habitatges que s’hi estan construint.

Es tracta d’una conseqüència més d’una falta de planificació i d’urbanisme a la carta del Partit Popular a Santa Eulària, qui en els últims quaranta anys ha prioritzat l’especulació urbanística per damunt de l’interès general, com ha denunciat el PSOE en reiterades ocasions.

Comments are closed