L’alcaldessa de Santa Eulària veta la participació del PSOE a la comissió de salut que abordarà el brot de coronavirus a l’ajuntament

El grup municipal del PSOE a Santa Eulària des Riu ha rebut un escrit de l’alcaldessa, Carmen Ferrer, comunicant-li el veto a la seua participació en la reunió de la comissió de salut i seguretat laboral que ha d’abordar el brot de coronavirus que ha patit l’ajuntament. L’alcaldessa ha comunicat que “no cap l’assistència de representació de cap grup municipal” en la comissió, en una interpretació “totalment manipulada” de la Llei de prevenció de riscos laborals, segons ha denunciat el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’.

“L’alcaldessa veta la participació de representants del PSOE perquè té por a quedar en evidència davant la ciutadania per la seua gestió del brot de coronavirus”, ha denunciat el portaveu socialista. Segons ‘Benet’, Carmen Ferrer “continua actuant amb la mateixa falta de transparència del primer dia, amagant informació tant a l’oposició com als treballadors i les treballadores de l’ajuntament”.

Després del veto de Carmen Ferrer a la participació del grup PSOE a la comissió de salut i seguretat laboral, ‘Benet’ ha anunciat que registrarà una sol·licitud de reunió “urgent” de la comissió de l’àrea III (que tracta recursos humans i riscos laborals), on hi ha representats els grups polítics. “Per molt que ho intenti, l’alcaldessa no pot seguir amagant informació i continuar sense donar públiques explicacions de la seua gestió davant d’un brot de Covid dins de l’ajuntament que ha provocat una enorme alarma entre treballadors i les seues famílies”.

Comments are closed