Les socialistes eivissenques Sofía Hernanz i Patricia Abascal estrenen la legislatura amb “il·lusió i responsabilitat”

Les socialistes eivissenques Sofía Hernanz i Patricia Abascal han assistit avui a la constitució del Congrés dels Diputats i del Senat, respectivament, que constata l’inici de la XIII legislatura.

Hernanz ha pres possessió com a secretària de la Mesa del Congrés, que presideix Meritxell Batet, mentre que Abascal s’ha estrenat a la cambra alta, convertint-se en la primera senadora socialista d’Eivissa de la història.

Sofía Hernanz ha apuntat que és un “gran honor i una gran responsabilitat” formar part de la Mesa del Congrés i ha volgut agrair la “confiança que ha posat la Cambra, no només en mi sinó en els nou membres de la Mesa”.

Hernanz afronta aquesta nova legislatura amb “emoció i il·lusió” i disposada a “treballar molt per no defraudar la confiança i conduir a bon port aquesta legislatura”, ha dit.

Patricia Abascal ha pres possessió del càrrec de senadora, assumint “un repte i una responsabilitat”, segons ha dit. Abascal inicia aquesta nova etapa com a senadora per Eivissa i Formentera amb l’objectiu de “donar veu a les nostres illes”. “Estic aquí per escoltar i per ajudar”, ha manifestat després de la presa de possessió.

Leave a Reply