Milena Herrera comparteix amb el director general de la DGT la preocupació per la falta de personal que pateix l’oficina d’Eivissa

La diputada socialista ha compartit amb el director de la Direcció General de Trànsit (DGT), Pere Navarro, la preocupació per la falta de personal que pateix l’oficina d’Eivissa. La diputada del PSOE va visitar ahir de tarda les instal·lacions principals de la DGT, a Madrid, i va participar d’una trobada de diputats amb el director d’aquest organisme. Herrera va poder traslladar el problema de la falta de personal de l’oficina d’Eivissa al director de la DGT, que era plenament coneixedor de la situació de dificultat que travessa l’oficina per la falta d’interessats en cobrir les vacants a l’illa.

El director general es va mostrar molt sensible amb aquesta problemàtica i va assenyalar que s’estudia com fer front a les vacants que té Eivissa. La diputada es remet a les explicacions de la cap provincial de Trànsit a les Balears, que ha dit que durant els darrers dies s’està preparant una reorganització dels recursos interns per a seguir garantint l’atenció presencial mentre que alguns tràmits, com el que fan les autoescoles, que ja es feien via correu electrònic, es faran amb suport del personal de l’oficina de Mallorca mentre continuï l’actual situació.

Comments are closed