Milena Herrera denuncia que “el PP balear assumeix l’ideari d’ultradreta” i que provocarà un retrocés “com mai havíem vist en democràcia”.

La candidata eivissenca del PSOE al Congrés dels Diputats, Milena Herrera, ha criticat que el PP balear “ha assumit l’ideari d’ultradreta a canvi de cadires”, amb el seu acord amb Vox per fer presidenta Marga Prohens. Un acord “lamentable”, ha dit Milena Herrera, ja que “suposarà un retrocés que ens farà donar grans passes endarrere com mai en aquesta democràcia, que durant quaranta anys hem construït tots els demòcrates de les illes”.

La candidata socialista ha expressat el “contundent rebuig” a aquest acord: “El Partit Popular ha venut el medi ambient, ha venut la llengua, ha venut les dones i ha venut drets tan importants com la recuperació de la memòria històrica”.

“Només podem dir que ens trobaran de front lluitant contra totes aquestes polítiques i aquesta agenda ultraconservadora que ens volen imposar”, ha afirmat Herrera.

El PSOE d’Eivissa reafirma així el seu “compromís amb els valors democràtics, el progrés social i el respecte als drets de la ciutadania”. El partit continuarà treballant per “defensar les polítiques que promouen la igualtat, el medi ambient sostenible i el desenvolupament de la llengua pròpia i tots aquells àmbits que han quedat tocats amb aquest acord de PP i Vox a les Illes Balears”.

Comments are closed