Milena Herrera: “La decisió del PP balear d’ocultar la bandera LGTBI és alarmant”

Avui, en commemoració del Dia de l’Orgull, els i les Socialistes d’Eivissa, encapçalats per la candidata al Congrés dels Diputats, Milena Herrera, volen enviar un missatge clar a la comunitat LGTBI i a la resta de la societat. La candidata manifesta la seua decidida “oposició a qualsevol intent de reduir els drets i les llibertats”, i expressa la seva “profunda preocupació per les accions que ha emprès la dreta”, concretament pel Partit Popular. Milena Herrera lamentat que el PP s’ha negat la col·locació de la bandera LGTBI davant la façana del Parlament de les Illes Balears. Aquesta negativa, segons Herrera, “evidencia la tendència del Partit Popular a reduir qüestions simbòliques que, en última instància, afecten les persones”. La candidata denuncia que aquesta reducció progressiva és “alarmant i preocupant per a tots aquells que estan fora de qualsevol polèmica partidista”.

La candidata eivissenca al Congrés ha participat a Palma en l’acte de protesta pels fets del Parlament, amb el desplegament d’una gran bandera LGTBI a la façana de la seu del PSIB-PSOE. “Com a Partit Socialista, no permetrem cap reducció en matèria de drets i llibertats”, afirma Milena Herrera amb fermesa. “Estam plenament compromesos i compromeses amb la defensa del col·lectiu LGTBI i no permetrem que la dreta, ja sigui l’ultradreta o altres forces conservadores, limitin les seues oportunitats i aconseguiments. Ens enorgulleix defensar els drets i les llibertats de totes les persones, sense excepció”.

El PSOE d’Eivissa, amb la seua candidata Milena Herrera al capdavant, vol reiterar el seu compromís amb la comunitat LGTBI i amb la defensa dels seus drets i llibertats. El partit insta a la societat a unir-se en aquesta causa, aturant al PP i Vox, que volen invisibilitzar la lluita de les persones LGTBI i retallar-lis els drets aconseguits els últims 20 anys gràcies als diferents governs socialistes.

Comments are closed