Milena Herrera presenta l’acta de diputada al Congrés: “Confiï que serà una legislatura d’acords per continuar avançant”

La socialista eivissenca Milena Herrera, juntament amb la resta de diputats i senadors del PSOE de les Illes Balears, ha presentat avui a Madrid l’acta de diputada. Un tràmit que s’ha de fer abans de la constitució del Congrés i del Senat, que es farà el 17 d’agost, i Milena Herrera ha realitzat “amb il·lusió i responsabilitat per treballar en favor de la ciutadania de les nostres illes i el nostre país”. Milena Herrera confia que en aquesta legislatura a punt d’iniciar-se “els diferents partits arribem a acords per a continuar avançant i millorant la vida de gent amb un nou govern progressista”.

Per la seva banda, la diputada i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s’ha mostrat il·lusionada amb aquest nou projecte i afirma que “defensaré amb força i valentia els interessos de Balears” i confia en la capacitat de negociació de les forces progressistes, ja que “només els pactes des de l’esquerra funcionen, donen estabilitat i són capaços de fer avançar a la nostra societat”.

A més, Francina Armengol, afirma que “els socialistes treballarem per aquesta nova majoria parlamentària i per revalidar el projecte de país que tenim des del 2018, accelerant la transició ecològica, millorant les pensions, apujant salaris i fent polítiques progressistes per la igualtat i per les persones LGTBI”.

Avui també ha entregat l’acta el senador d’Eivissa i Formentera, Juanjo Ferrer, el qual donarà el relleu a Neus Massanet de Formentera en el darrer any de la legislatura.

Comments are closed