Missatge del secretari general: “Encarem la fase 1 amb optimisme i molta responsabilitat”

El secretari general de la FSE-PSOE, Josep Marí Ribas, demana que “encarem la fase 1 del desconfinament amb optimisme i molta responsabilitat”. Marí Ribas recorda que “tenim una evolució molt positiva perquè els sanitaris, els serveis bàsics i el conjunt de la ciutadania en general ha fet un sacrifici extraordinari i ha complit amb el seu deure durant el confinament estricte”, però al mateix temps alerta que “encara no hem vençut el virus”.

A partir del dilluns 11 de maig, “l’esforç per part de tothom encara ha de ser més important. Recuperam parcialment moltes activitats i moviments, però hem de ser molt estrictes amb les recomanacions sanitàries de seguretat”. Tot perquè “no podem deixar perdre el que hem aconseguit, després de moltes setmanes d’esforç i sacrifici”.

Amb tot, el secretari general de la FSE anima al conjunt de la ciutadania a “reactivar les activitats permeses, sempre complint amb totes les normes de seguretat i distanciament social”, i “iniciar el desconfinament amb seguretat i confiança”, ja que “serà un procés llarg, no exempt de dificultats, però si ho feim bé vencerem a la malaltia”.

Finalment, Josep Marí Ribas recorda que “el Govern d’Espanya està compromès amb el conjunt de la ciutadania perquè ningú es quedi endarrere”. Com afirma, “des del PSOE, tant a Espanya, com a Balears i com a Eivissa seguirem treballant realitzant propostes i aplicant mesures perquè sortim d’aquesta crisi tots junts”.

Comments are closed