Missatge del secretari general: “Amb força i convicció superarem totes les dificultats”

Benvolgut company, benvolguda companya.

Estam vivint els moments més complicats d’aquesta pandèmia, amb una incidència altíssima a la nostra illa, igual que a tot el país, que hem d’aturar com sigui. El sistema sanitari està molt tensat, amb uns nivells d’infecció com no havíem vist a Eivissa d’ençà de l’inici de la pandèmia. Això ens obliga a totes i a tots a fer un gran esforç i sacrifici, complint les normes sanitàries, extremant les precaucions i seguint totes les recomanacions al peu de la lletra. La prioritat és la salut del conjunt de la ciutadania, i en això ens hem de centrar, al mateix temps que treballam per pal·liar les conseqüències negatives que aquestes restriccions provoquen en les activitats econòmiques, com estam demostrant els governs socialistes des de l’inici de la pandèmia.

Voldria molt especialment destacar el compromís de la ciutadania d’Eivissa en la convocatòria de les jornades de cribratge, a les quals estan assistint moltíssima gent. Ja s’han fet a la ciutat d’Eivissa i ara es traslladen als altres municipis, començant per Sant Antoni. Us anim a participar-hi.

Al mateix temps, la vacunació contra la Covid avança d’acord amb el ritme previst. Entenc que moltes persones diguin que hauria d’anar més de pressa, però s’ha d’explicar que la planificació la marca Europa i el Govern d’Espanya d’acord amb les dosis que arriben, i amb uns protocols molt estrictes de caràcter mèdic. Ara mateix, a Balears ja s’està subministrant la segona dosi a les residències, mentre que els professionals sanitaris que fan feina en primera línia ja han rebut la primera. Que en menys d’un any de l’aparició de la pandèmia ja s’estigui administrant una vacuna, és una fita mundial de caràcter científic que hem d’agrair i que ens dóna l’esperança que prompte podrem derrotar definitivament el virus.

Amb força i convicció superarem totes les dificultats. Com a socialistes ho hem demostrat moltes voltes, perquè tenim un compromís amb la societat irrompible, que ens fa aixecar i seguir lluitant, per molt complicat que sigui el camí. La dreta està intentant, tant al conjunt d’Espanya com a Eivissa, utilitzar les dificultats que passam per atacar els governs socialistes. Demostren, una vegada més, quins són els seus valors i les seues prioritats. Davant d’això, com a partit, ens toca seguir treballant i explicar a la ciutadania les polítiques socialistes en favor de la protecció de la salut i de les persones.

Moltes vegades no és fàcil, sobretot quan passam per moments com els viscuts en els últims dies, de molt de dolor. Els i les Socialistes d’Eivissa hem perdut un company, un amic, un referent. En Vicent Tur ens ha deixat, provocant un buit que costarà molt d’omplir. L’enyorarem molt i mai l’oblidarem. Us anim a mantenir viu el seu record, perquè sigui una llum que ens ajudi a seguir endavant, com feia ell, pensant sempre a fer el bé, pensant sempre a ajudar als altres.

En pau descansi.

Josep Marí Ribas

Secretari general de la FSE-PSOE

 

Comments are closed