“Només el vot al PSOE pot frenar la ultradreta”. Sofia Hernanz i Patricia Abascal demanen “omplir les urnes de roses”

Les candidates eivissenques del PSOE al Congrés i al Senat, Sofía Hernanz i Patricia Abascal, tanquen avui la campanya electoral a Cala de Bou amb una crida a la participació en les eleccions de diumenge que ve: “Només el vot al PSOE pot frenar la ultradreta”, ha advertit Sofía Hernanz, qui ha demanat “omplir les urnes de roses” aquest 10 de novembre en la repetició de les eleccions generals “per superar el bloqueig” i que el president Pedro Sánchez pugui “constituir el govern que necessita aquest país per seguir avançant cap al progrés i la justícia social”.

Sofía Hernanz demana “una mobilització progressista” a les urnes al voltant del Partit Socialista per “defensar tot allò que ataca la ultradreta i els que la blanquegen”. Diumenge que ve “tens l’oportunitat amb el teu vot de defensar la justícia social, la igualtat, els drets de les dones, els drets dels treballadors, les pensions, tot el que hem construït al llarg de tots aquests anys de democràcia i que ara veim atacat per aquests missatges i aquestes polítiques de la ultradreta”.

“L’única opció que té l’aliança del PP i Ciutadans amb la ultradreta és l’abstenció dels votants socialistes. Hem d’anar a votar, perquè dilluns dia 11 no haguem de penedir-nos d’haver-nos quedat a casa”, ha dit Patricia Abascal.

A més, en el cas del Senat, aquest diumenge només es tria un representant d’Eivissa i Formentera: “O serà una senadora del PSOE, o serà el senador de dretes”, ha recordat Patricia Abascal, pel que ha demanat “la concentració de tot el vot progressista de les Pitiüses en el Partit Socialista”, per assegurar que tornem a tenir com a representant al Senat a una “senadora d’esquerres”.

La candidates del PSOE d’Eivissa tanquen una campanya electoral centrada en explicar les propostes socialistes per fer front als desafiaments que tenim en aquest país i en aquestes illes: l’habitatge, l’ocupació, el turisme, l’educació, les pensions, el medi ambient, la sanitat, la violència masclista, la igualtat de gènere o l’auge de la ultradreta. “Problemes que només podrem abordar si diumenge anam a votar massivament per un govern fort i estable de Pedro Sánchez”.

Comments are closed