Nou accident a l’avinguda de s’Argamassa que Carmen Ferrer es nega a reparar

Divendres passat, un treballador de 27 anys que circulava en patinet en direcció a la feina va patir un accident a l’avinguda de s’Argamassa, una via coneguda pel seu mal estat de conservació. La víctima de l’accident va patir un traumatisme i va haver de ser atès a l’Hospital Can Misses, segons ha pogut saber el grup Socialista de Santa Eulària des Riu. Aquest incident se suma a la llarga llista que s’han registrat en aquesta zona, a pesar de les reiterades sol·licituds del PSOE per a la seva reparació.

El passat mes de febrer, el PP de l’Ajuntament de Santa Eulària va votar en contra d’una moció presentada pel PSOE que exigia la reparació urgent de l’avinguda de s’Argamassa. El PSOE exigia donar compliment a l’acord aprovat el juny de 2022, quan per primera vegada es va reclamar la reparació d’aquestes vies. Dos anys després, l’estat deplorable dels carrers de s’Argamassa no ha fet més que empitjorar, provocant nous accidents.

El PSOE exigeix novament a l’Ajuntament la reparació immediata de l’avinguda de s’Argamassa per garantir la seguretat de les persones que hi circulen i evitar nous sinistres. És inacceptable que l’alcaldessa Carmen Ferrer continuï ignorant la situació. És per això que li exigim que assumeixi la seua responsabilitat i que actuï immediatament per garantir la seguretat de residents i turistes.

El grup Socialista de Santa Eulària subratlla que és fonamental que les vies públiques compleixin amb la normativa de seguretat vigent per a prevenir accidents. Cada sinistre que es produeix a causa del mal estat del paviment és responsabilitat de l’Ajuntament, que ha de donar explicacions i assumir les seves responsabilitats, i més encara quan se li ha reclamat repetidament una actuació de millora des de fa dos anys.

Comments are closed