Nova web de la FSE-PSOE

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) presenta avui una nova pàgina web (psoeivissa.es), totalment renovada, amb més continguts i d’acord amb el nou disseny del PSIB-PSOE. Es tracta d’un instrument “al servei de la militància i del conjunt de la ciutadania d’Eivissa”, on “podràs seguir la tasca dels i de les Socialistes d’Eivissa”, com ha explicat el secretari general de la FSE, Josep Marí Ribas.

“Justament en moments com l’actual, ens toca redoblar esforços com a organització per ajudar a fer front a la situació que patim, i en aquest sentit les tecnologies de la informació juguen un paper fonamental”, ha dit el secretari general.

La web està dividida en seccions: hi pots trobar la pàgina de la FSE, de les agrupacions locals i dels nostres representants a totes les institucions, així com un apartat de notícies d’actualitat. També hi figura les dades de contacte del partit, de les agrupacions i de tots els nostres representants, per tal de facilitar l’accés a totes les persones interessades. A més, inclou un enllaç a una pàgina especial d’informació sobre la Covid-19, al Portal de Transparència del PSIB-PSOE, una pàgina de contacte i un formulari d’afiliació, a més d’enllaç a les xarxes socials de la Federació, entre altres continguts.

La nova pàgina és completament bilingüe català-castellà i està adaptada a tots els dispositius i pantalles, de manera que es pot navegar per ella amb total comoditat tant des d’un ordinador, com d’una tauleta o un dispositiu mòbil.

Leave a Reply