Patricia Abascal recorda a Vicent Marí que el descompte de resident està blindat en el nou Règim Especial per a Balears

La senadora d’Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, ha estat rebuda aquest matí per Vicent Marí en una visita institucional al Consell Insular. Durant la trobada, la senadora li ha exposat el seu compromís i oferiment a treballar de forma conjunta en favor dels interessos del conjunt de la ciutadania, defensant polítiques en favor de la igualtat, la sostenibilitat, el progrés econòmic i les inversions de l’Estat a les illes d’Eivissa i Formentera.

Durant la trobada, Abascal ha recordat a Marí que el descompte de resident està blindat en el nou Règim Especial per a Balears ja en vigor, que va ser acordat pels governs de Pedro Sánchez i Francina Armengol, responent així als dubtes que s’havien llençat setmanes endarrere.

Justament, entre els objectius de la nova legislatura, que la senadora confia pugui arrencar definitivament amb la investidura de Pedro Sánchez, hi ha el de desenvolupar les mesures fiscals del nou REIB, per tal de compensar els costos de la insularitat i fomentar els sectors productius i l’activitat de les empreses i autònoms de la Comunitat.

Comments are closed