Pilar Costa reitera que el PSIB-PSOE rebutjarà qualsevol iniciativa o pacte amb la ultradreta i encoratja el PP a fer el mateix

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha reafirmat la intenció dels socialistes de “rebutjar qualsevol iniciativa o pacte amb la ultradreta, contrària als principis democràtics” i ha encoratjat la resta de grups a fer el mateix, “especialment el PP, que haurà de decidir si vol seguir fent una pinça, com ja vàrem veure ahir al Parlament, quedant-se junts i tots sols, seguint un camí conjunt”.

Costa, així mateix, ha lamentat la situació de crispació que s’està vivint, especialment a la Comunitat de Madrid, però que es podria traslladar a la resta de territoris alhora que ha condemnat “absolutament i amb contundència” les amenaces rebudes per Isabel Díaz Ayuso.

En aquest sentit, ha tornat a demanar al PP que demani perdó o, com a mínim, rectifiqui per haver fet acusacions, insinuacions i vessades falsedats respecte del procés de vacunació a les Illes Balears. “El PP fa córrer falsedats per poder dir que hi ha rumors, però aquests no estan més que en les seves dèries i el seu imaginari”.

Costa també ha lamentat que Company no hagi dit ni una paraula de la situació epidemiològica de les Illes Balears des de fa mesos, especialment ara que “som una de les regions d’Europa amb la incidència més baixa gràcies a les mesures i a una ciutadania complidora que ha entès la necessitat de mantenir una incidència baixa”.

La socialista també ha criticat “que el partit majoritari de l’oposició no tengui actitud de col·laboració en una situació tan difícil”.

Per contra, Costa ha reiterat la voluntat dels socialistes per “seguir amb el nostre full de ruta sense desviar-nos ni un mil·límetre del nostre objectiu, que és mantenir una bona situació sanitària per salvar vides i reactivar l’economia”.

Comments are closed