Pilar Ribas, reelegida secretària general de l’Agrupació Socialista de Sant Josep de sa Talaia amb l’objectiu de “seguir treballant en favor del municipi”

Pilar Ribas Torres ha estat reelegida secretària general de l’Agrupació Socialista de Sant Josep de sa Talaia amb l’objectiu de “seguir treballant en favor del municipi”, com va dir en l’assemblea celebrada ahir a la tarda a la seu del partit.

La secretària general va recordar que “la legislatura ha estat plagada d’obstacles que no ens han deixat caminar al ritme que ens hagués agradat”, però així i tot “la nostra activitat no ha estat mai aturada”, detallant les més de 30 reunions ordinàries i extraordinàries de la comissió executiva i les 17 assemblees que s’han portat a terme, algunes de manera presencial i d’altres en línia. Perquè “els dos darrers anys, aquesta ha estat la tònica general de la convivència a la nostra societat”.

Pilar Ribas va remarcar que “la implicació d’aquesta executiva amb la política municipal ha estat coordinada i activa en tot moment, especialment en aquells més difícils que hem passat”, recordant el drama social dels apartaments Don Pepe o la gestió de la Covid des de l’Ajuntament, “amb ajudes a totes aquelles persones que ho necessitaven, així com a les empreses del municipi”.

“Qui era el nostre alcalde va ser reclamat per a ser conseller del Govern Balear i vàrem haver de reestructurar l’equip de govern, amb Ángel Luis Guerrero al capdavant”, va dir Pilar Ribas, destacant la feina dels dos socialistes josepins i la trajectòria de governs socialistes a l’Ajuntament de Sant Josep.

Pilar Ribas es va comprometre a què “amb l’ajuda de tots i totes farem una agrupació més forta, amb més mans per fer feina i amb un pes més representatiu als òrgans de govern d’aquest partit”.

En l’assemblea també hi va intervenir el secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa, el conseller balear i exalcalde de Sant Josep Josep Marí Ribas, qui va encoratjar la nova executiva de l’Agrupació Socialista a seguir treballant per “continuar liderant les polítiques municipals en favor del conjunt de la ciutadania de Sant Josep de sa Talaia”, amb la vista posada a les pròximes eleccions del 2023 perquè “continuem tenint un socialista com a alcalde de Sant Josep”.

Nova Comissió Executiva de l’Agrupació Socialista de Sant Josep de sa Talaia
Juan Ramón Prats, President
Pilar Ribas Torres, Secretària General
Josep Guasch Roig, Secretaria de Política municipal
Mª Carmen Lacruz Novejarque, Secretària d’Organització
Albert Marí Planells, Secretari d’Economia
Mª Ángeles Marí Suñer, Secretària d’Assumptes socials
Oscar Roberto Tristán Cardona, Secretari d’Acció electoral
Ángel Luís Guerrero Domínguez, vocal

Delegats i delegades al Comitè Insular de la FSE-PSOE
Roberto Marí Suñer
Margalida Tur Prats
Eduardo Sánchez Guzmán
Margalida Ferrer Marí
Pablo Herraez Belenguer
Pilar Ferrero Torres
Francisco Ramón Tur
Josep Guasch Roig

Comments are closed