El PSOE denuncia la política “clientelar” de Vicent Marí: “Ha posat el Consell Insular al servei del Partit Popular”, alerta el portaveu socialista, Vicent Torres

PP i Cs voten en contra de la proposta socialista de gratuïtat del transport públic d’Eivissa

El balanç de la presidència de Vicent Marí al Consell Insular d’Eivissa “no pot ser més decebedor”, amb “una llarga llista d’incompliments, llarga llista d’excuses i llarga llista de favors, de contractes i de polítiques clientelars que només han beneficiat a uns pocs”. Així de contundent s’ha mostrat l’anterior president i portaveu del PSOE, Vicent Torres, en el debat de política general del Consell.

Vicent Torres ha recriminat a Marí el discurs “triomfalista”: “Avui s’ha posat medalles de les coses que no fa, de les coses que varen fer els altres, i de les coses que ha fet malament”, com el “desastre” del transport públic, el retard de dos anys del centre provisional de baixa exigència o les coues de les ajudes per la Covid.

El portaveu del PSOE ha denunciat el “clientelisme” de Vicent Marí: “Clientelisme és “La vida islados”, 250.000 euros per un vídeo, els premis ‘influencers’, 100.000 euros a dit perquè venguin uns ‘enxufats’ a cos de rei, i clientelisme és pagar milers d’euros en propaganda al servei del seu partit i dels seus interessos personals”.

Vicent Torres ha explicat que el Consell acaba d’aprovar un contracte de 273.000 euros a l’any per a la TEF i de 146.000 euros a Periódico de Ibiza: “Entre els dos, 420.000 euros a l’any. Vostès paguen amb sous públics la propaganda contra el Partit Socialista, contra els alcaldes socialistes, contra els consellers socialistes i contra els presidents socialistes”, ha denunciat.

El portaveu socialista també ha denunciat l’ocultació de documents a la Fiscalia per part de Vicent Marí, en relació amb el cas “La vida islados”: “Davant d’una investigació així, que vostè digui que enviarà tots els expedients a la Fiscalia, i després ens trobam que amaguen papers, ens pareix escandalós”.

“La gestió brillant que vostè havia de fer, ja hem vist quina és: Defensa dels interessos d’uns pocs, i partidisme en favor del PP, utilitzar aquest Consell Insular com a punta de llança per fer oposició al Govern progressista d’aquesta Comunitat i mirar de tombar als alcaldes socialistes. A vostè no l’interessen ni els problemes territorials, ni els problemes mediambientals, ni els problemes socials, ni la millora dels serveis públics… res de tot això no l’interessa. A vostè només l’interessa governar pels seus i pel seu partit”, ha dit Vicent Torres.

El portaveu socialista ha criticat la “llarga llista d’incompliments” de Vicent Marí, des del capítol d’inversions, com les millores de xarxa viària o el desenvolupament de sa Coma i el projecte de senders turístics de ses Salines, o la posada en marxa de les noves concessions de transport o mesures com tancar els pisos turístics. “No n’han tancat ni un en tres anys”, com ha recordat.

En matèria territorial, Vicent Torres ha remarcat que “la sostenibilitat és molt més que una marca turística, suposa una manera d’enfocar la gestió i les polítiques públiques que són antagòniques a la seua”.

“Quan el PP parla de sostenibilitat, la paraula perd tot el seu sentit i significat”, ha dit Torres, recordant que “quan s’han posat límits, vostès hi han votat en contra”, com va passar el 2019 amb la modificació del PTI i, enguany, amb la moratòria de places de la nova Llei turística, ha explicat.

Vicent Torres també ha criticat que “tenim un transport públic que és un desastre, que cada dia està pitjo. Acabarà la legislatura sense els nous autobusos al carrer”, mentre “anuncien una proposta de regulació de vehicles que vostès mateixos reconeixen que serà impossible posar en marxa en aquesta legislatura”.

Després de tres anys de govern de Vicent Marí, el portaveu del PSOE ha conclòs que “urgeix un canvi de rumb, un canvi de govern en aquest Consell Insular, que torni al servei de les persones, amb mesures valentes i contundents, com les que presenta el PSOE avui en aquest debat”.

La dreta rebutja la proposta del PSOE de transport públic gratuït

En el debat de les propostes de resolució, PP i Cs han rebutjat la proposta del PSOE de transport públic gratuït, per beneficiar a residents i treballadores de temporada. La dreta del Consell Insular ha votat en contra de la proposta del PSOE de bonificar el 100% de les targetes T-General i T-Plata.

El conseller del PSOE Víctor Torres ha defensat les quaranta propostes socialistes que s’han presentat al debat d’avui. En la seua intervenció, el conseller socialista ha remarcat que “la sostenibilidad d’un territori limitat, com es l’illa d’Eivissa, implica una manera de gestionar que abasti mesures econòmiques, socials i mediambientals, tenint en compte les conseqüències actuals i futures, des d’una visió àmplia, coordina i transversal”.

Víctor Torres ha defensat mesures “que vagin més enllà de l’anunci d’un esborrany -de regulació de vehicles-, que vostès mateixos han reconegut que no es podrà dur a terme en està legislatura”.

No obstant això, PP i Cs han votat en contra de trenta-set propostes del grup PSOE, i només n’han acceptat tres, de les quaranta presentades.

 

PROPOSTES GRUP PSOE PLE POLÍTICA GENERAL CONSELL INSULAR

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a realitzar de manera urgent tots els tràmits necessaris per a posar en funcionament el Centre Provisional de Baixa Exigència de Sa Joveria i poder prestar servei de manera immediata.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a la creació, abans de finalitzar la legislatura, l’Institut d’Afers Socials d’Eivissa i avançar en el procés de traspàs de competències en matèria de centres residencials i centres de dia.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a incrementar la plantilla de personal del departament de Menors a fi de poder donar compliment a les competències atorgades i poder oferir els serveis de manera integral.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a incrementar els serveis oferts en la Llar Eivissa a fi que les persones usuàries del mateix puguin rebre atenció en funció de les seues necessitats: vigilància de la salut, assistència en activitats diàries, vigilància de l’alimentació, entre d’altres.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a realitzar de manera urgent tots els tràmits necessaris per a finalitzar les obres de cobriment de les pistes exteriors des Raspallar abans de finalitzar l’actual legislatura.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a finalitzar les obres del Circuit de Motocròs de Sa Coma, projecte iniciat en l’anterior mandat, abans de finalitzar l’actual legislatura.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’executiu a dur a terme de manera urgent els tràmits i inversions necessaris per a la instal·lació de graderies supletòries en el pavelló de Sa Pedrera.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a signar convenis amb tots els ajuntaments de l’illa per a la millora de les seves instal·lacions esportives municipals.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a aprovar, abans de finalitzar l’any, el Reglament insular de Centres d’Atenció Infantil de 0 a 3 anys de manera immediata.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a aplicar la gratuïtat en les escoletes de 0-3 anys de cara al pròxim curs.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a posar en marxa el Museu de la Mar i de la Pesca, iniciat en el mandat anterior, abans de finalitzar la present legislatura.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a realitzar de manera urgent, les inversions necessàries i a prendre les mesures oportunes per a la recuperació, rehabilitació, conservació i consolidació del Pou des Lleó, situat a Sant Carles de Peralta.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a adquirir sòl apte per a edificar residencials per a cedir al IBAVI per a la construcció d’habitatge públic en règim de lloguer.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a firmar de forma immediata el protocol de cessió del terreny de 1.222 metres quadrats situat a la zona de l’avinguda del Vuit d’Agost, per tal que el Govern de les Illes Balears pugui incloure el pressupost necessari l’any 2023.

APROVADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a iniciar, abans de finalitzar el present any 2022, les obres de la rotonda dels Caçadors, i a redactar un projecte de millora de l’encreuament del Trull d’en Vich.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a començar les obres, abans que finalitzi l’actual legislatura, de la reforma de la travessia de Ca na Negreta, dotant a aquest barri de voreres, zones verdes i aparcaments.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a signar un conveni amb l’Ajuntament de Sant Josep per a dotar de finançament les obres del futur bulevard de la travessia de Sant Jordi.

APROVADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a iniciar, abans que finalitzi l’actual legislatura, les obres del projecte de reforma de la carretera entre Sant Josep i Sant Antoni.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a executar les obres de la Ronda Sud de Sant Antoni i eliminar les barreres arquitectòniques del tram del carrer Doctor Fleming.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a executar un projecte de reforma, amb carril bici i parades de bus amb marquesines i separades de la calçada, de la carretera de Portinatx.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a executar un projecte de reforma de la carretera de Jesús a Santa Eulària per Cala Llonga.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a iniciar les obres de reforma de l’E-10 abans de finalitzar la legislatura.

APROVADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a realitzar l’adquisició o obtenció d’un terreny apte per a la instal·lació d’una segona estació d’Inspecció Tècnica de Vehicles abans de finalitzar la present legislatura.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a dur a terme de manera urgent les actuacions necessàries per iniciar la creació dels dos subparcs de Bombers abans de finalitzar la legislatura.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a dur a terme de manera urgent tots els tràmits necessaris per a començar les obres de l’estació d’autobusos de Santa Eulària des Riu abans que finalitzi la present legislatura.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a començar, abans de finalitzar l’any, les obres del projecte de Senders Turístics de ses Salines.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a dur a terme de manera urgent les inversions necessàries per a pal·liar les males olors de la planta de Ca na Putxa.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a dur a terme de manera urgent tots els tràmits necessaris per a incloure en la RLT i dotar de pressupost les quatre places d’inspector de Turisme traspassades per la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa sol·licita l’ampliació de la zona inclosa dins del decret contra el turisme d’excessos de Sant Antoni de Portmany ampliant la zona a tot el nucli urbà, incloent-hi la zona de s’Arenal.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a destinar inspectors de Turisme al control del compliment de les normatives en la zona de Sant Antoni inclosa en el decret contra el turisme d’excessos.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a l’aprovació inicial, abans de finalitzar la legislatura, del Pla d’Intervenció Àmbits Turístics de l’illa d’Eivissa (PIAT), establint una reducció dràstica de les places i regulació de les activitats turístiques.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a l’aprovació inicial, abans de finalitzar la legislatura, de la revisió del Pla Territorial Insular del 2005, per adaptar-lo a les necessitats actuals en favor de la sostenibilitat, i que en cap cas inclogui mesures que suposin rebaixar la protecció del territori aconseguida amb l’aprovació de la Modificació del PTI aprovada el 2019.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a avançar en la creació de l’Agència Insular de l’Aigua per poder assumir en condicions les competències en la gestió dels recursos hídrics de la nostra illa.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa es compromet a aprovar Plans de cooperació municipal per finançar inversions dels ajuntaments en la millora i modernització de les xarxes de distribució d’aigua potable i per a la separació d’aigües pluvials i residuals.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa es compromet a presentar, abans de finalitzar la legislatura, un Pla per a la gestió dels residus a l’illa una vegada s’esgoti la vida útil de l’abocador de Ca na Putxa.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu desenvolupar un pla de xoc urgent en el transport públic amb mesures i inversions per pal·liar les actuals deficiències del servei mentre no es posin en marxa les noves concessions, incloent-hi la millora de parades, marquesines i informació a les persones usuàries.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a accelerar el procés per a la contractació de les noves concessions del servei de transport públic de l’illa per tal que estiguin en servei abans d’acabar la present legislatura.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a establir la bonificació del 100% del transport públic a les persones usuàries de la T-General i la T-Plata.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a l’aprovació d’un marc legal de regulació de l’entrada de vehicles a l’illa.

REBUTJADA

El Consell Insular d’Eivissa insta l’Executiu a l’elaboració, d’acord amb els ajuntaments de l’illa, d’un pla per a la limitació, regulació i ordenació de l’accés de vehicles motoritzats a zones sensibles i massificades i per a la creació a tota l’illa de rutes i carrils accessibles i segurs per a persones vianants i ciclistes.

REBUTJADA

Comments are closed

El PSOE denuncia la política “clientelar” de Vicent Marí: “Ha puesto al Consell Insular al servicio del Partido Popular”, alerta el portavoz socialista, Vicent Torres

El balance de la presidencia de Vicent Marí en el Consell Insular de Eivissa “no puede ser más decepcionante”, con “una larga lista de incumplimientos, larga lista de excusas y larga lista de favores, de contratos y de políticas clientelares que sólo han beneficiado a unos pocos”. Así de contundente se mostró el anterior presidente y portavoz del PSOE, Vicent Torres, en el debate de política general del Consell.

Vicent Torres ha recriminado a Marí el discurso “triunfalista”: “Hoy se ha puesto medallas de las cosas que no hace, de las cosas que hicieron los demás, y de las cosas que ha hecho mal”, como el “desastre” del transporte público, el retraso de dos años del centro provisional de baja exigencia o las colas de las ayudas por el Covid.

El portavoz del PSOE ha denunciado el “clientelismo” de Vicent Marí: “Clientelismo es “La vida islados”, 250.000 euros por un vídeo, los premios ‘influencers’, 100.000 euros a dedo para que vendan unos ‘enchufados’ a cuerpo de rey, y clientelismo es pagar miles de euros en propaganda al servicio de su partido y de sus intereses personales”.

Vicent Torres ha explicado que el Consell acaba de aprobar un contrato de 273.000 euros al año para la TEF y de 146.000 euros en Periódico de Ibiza: “Entre los dos, 420.000 euros al año. Ustedes pagan con dinero público la propaganda contra el Partido Socialista, contra los alcaldes socialistas, contra los consellers socialistas y contra los presidentes socialistas”, ha denunciado.

El portavoz socialista también ha denunciado la ocultación de documentos en la Fiscalía por parte de Vicent Marí, en relación con el caso “La vida islados”: “Ante una investigación así, que usted diga que enviará todos los expedientes a la Fiscalía , y después nos encontramos que esconden papeles, nos parece escandaloso”.

“La gestión brillante que usted debía realizar, ya hemos visto cuál es: Defensa de los intereses de unos pocos, y partidismo en favor del PP, utilizar este Consell Insular como punta de lanza para hacer oposición al Govern progresista de esta Comunidad y tratar de tumbar a los alcaldes socialistas. A usted no le interesan ni los problemas territoriales, ni los problemas medioambientales, ni los problemas sociales, ni la mejora de los servicios públicos… nada de todo esto le interesa. le interesa gobernar para los suyos y para su partido”, ha dicho Vicent Torres.

El portavoz socialista ha criticado la “larga lista de incumplimientos” de Vicent Marí, desde el capítulo de inversiones, como las mejoras de red viaria o el desarrollo de sa Coma y el proyecto de senderos turísticos de ses Salines, o la puesta en marcha de las nuevas concesiones de transporte o medidas como cerrar los pisos turísticos. “No han cerrado ni uno en tres años”, como ha recordado.

En materia territorial, Vicent Torres ha remarcado que “la sostenibilidad es mucho más que una marca turística, supone una forma de enfocar la gestión y las políticas públicas que son antagónicas a la suya”.

“Cuando el PP habla de sostenibilidad, la palabra pierde todo su sentido y significado”, ha dicho Torres, recordando que “cuando se han puesto límites, ustedes han votado en contra”, como ocurrió en 2019 con la modificación del PTI y, este año, con la moratoria de plazas de la nueva Ley turística, ha explicado.

Vicent Torres también ha criticado que “tenemos un transporte público que es un desastre, que cada día está peo. Terminará la legislatura sin los nuevos autobuses en la calle”, mientras “anuncian una propuesta de regulación de vehículos que ustedes mismos reconocen que será imposible poner en marcha en esta legislatura”.

Tras tres años de gobierno de Vicent Marí, el portavoz del PSOE ha concluido que “urge un cambio de rumbo, un cambio de gobierno en este Consell Insular, que vuelva al servicio de las personas, con medidas valientes y contundentes, como las que presenta al PSOE hoy en este debate”.

La derecha rechaza la propuesta del PSOE de transporte público gratuito

En el debate de las propuestas de resolución, PP y Cs han rechazado la propuesta del PSOE de transporte público gratuito, para beneficiar a residentes y trabajadoras de temporada. La derecha del Consell Insular ha votado en contra de la propuesta del PSOE de bonificar el 100% de las tarjetas T-General y T-Plata.

El conseller del PSOE Víctor Torres ha defendido las cuarenta propuestas socialistas que se han presentado en el debate. En su intervención, el conseller socialista ha remarcado que “la sostenibilidad de un territorio limitado, como es la isla de Eivissa, implica una forma de gestionar que abarque medidas económicas, sociales y medioambientales, teniendo en cuenta las consecuencias actuales y futuras, desde una visión amplia, coordina y transversal”.

Víctor Torres ha defendido medidas “que vayan más allá del anuncio de un borrador -de regulación de vehículos-, que ustedes mismos han reconocido que no se podrá llevar a cabo en esta legislatura”.

Sin embargo, PP y Cs han votado en contra de treinta y siete propuestas del grupo PSOE, y sólo han aceptado tres, de las cuarenta presentadas.

PROPUESTAS GRUPO PSOE PLENO POLÍTICA GENERAL CONSELL INSULAR

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a realizar de manera urgente todos los trámites necesarios para poner en funcionamiento el Centro Provisional de Baja Exigencia de Sa Joveria y poder prestar servicio de forma inmediata.

RECHAZADA

El Consejo Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a la creación, antes de finalizar la legislatura, el Instituto de Asuntos Sociales de Eivissa y avanzar en el proceso de traspaso de competencias en materia de centros residenciales y centros de día.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a incrementar la plantilla de personal del departamento de Menores a fin de poder dar cumplimiento a las competencias otorgadas y poder ofrecer los servicios de forma integral.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a incrementar los servicios ofrecidos en el Hogar Eivissa a fin de que las personas usuarias del mismo puedan recibir atención en función de sus necesidades: vigilancia de la salud, asistencia en actividades diarias, vigilancia de la alimentación, entre otros.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a realizar de manera urgente todos los trámites necesarios para finalizar las obras de cubrimiento de las pistas exteriores de Es Raspallar antes de finalizar la actual legislatura.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a finalizar las obras del Circuito de Motocross de Sa Coma, proyecto iniciado en el anterior mandato, antes de finalizar la actual legislatura.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al ejecutivo a llevar a cabo de forma urgente los trámites e inversiones necesarios para la instalación de gradas supletorias en el pabellón de Sa Pedrera.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a firmar convenios con todos los ayuntamientos de la isla para la mejora de sus instalaciones deportivas municipales.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a aprobar, antes de finalizar el año, el Reglamento insular de Centros de Atención Infantil de 0 a 3 años de forma inmediata.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a aplicar la gratuidad en las guarderías de 0-3 años de cara al próximo curso.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a poner en marcha el Museo del Mar y de la Pesca, iniciado en el mandato anterior, antes de finalizar la presente legislatura.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a realizar de manera urgente, las inversiones necesarias ya tomar las medidas oportunas para la recuperación, rehabilitación, conservación y consolidación del Pou des Lleó, situado en Sant Carles de Peralta.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a adquirir suelo apto para edificar residenciales para ceder al IBAVI para la construcción de vivienda pública en régimen de alquiler.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a firmar de forma inmediata el protocolo de cesión del terreno de 1.222 metros cuadrados situado en la zona de la avenida Vuit d’Agost, para que el Govern de las Islas Baleares pueda incluir el presupuesto necesario en 2023.

APROBADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a iniciar, antes de finalizar el presente año 2022, las obras de la rotonda de los Cazadores, y a redactar un proyecto de mejora del cruce del Trull d’en Vich.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a empezar las obras, antes de que finalice la actual legislatura, de la reforma de la travesía de Ca na Negreta, dotando a este barrio de aceras, zonas verdes y aparcamientos.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a firmar un convenio con el Ayuntamiento de Sant Josep para dotar de financiación a las obras del futuro bulevar de la travesía de Sant Jordi.

APROBADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a iniciar, antes de que finalice la actual legislatura, las obras del proyecto de reforma de la carretera entre Sant Josep y Sant Antoni.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a ejecutar las obras de la Ronda Sur de Sant Antoni y eliminar las barreras arquitectónicas del tramo de la calle Doctor Fleming.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a ejecutar un proyecto de reforma, con carril bici y paradas de bus con marquesinas y separadas de la calzada, de la carretera de Portinatx.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a ejecutar un proyecto de reforma de la carretera de Jesús en Santa Eulària por Cala Llonga.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a iniciar las obras de reforma del E-10 antes de finalizar la legislatura.

APROBADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a realizar la adquisición u obtención de un terreno apto para la instalación de una segunda estación de Inspección Técnica de Vehículos antes de finalizar la presente legislatura.

RECHAZADA

El Consejo Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a llevar a cabo de forma urgente las actuaciones necesarias para iniciar la creación de los dos subparques de Bomberos antes de finalizar la legislatura.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a llevar a cabo de forma urgente todos los trámites necesarios para empezar las obras de la estación de autobuses de Santa Eulària des Riu antes de que finalice la presente legislatura.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a empezar, antes de finalizar el año, las obras del proyecto de Senderos Turísticos de ses Salines.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a llevar a cabo de manera urgente las inversiones necesarias para paliar los malos olores de la planta de Ca na Putxa.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a llevar a cabo de forma urgente todos los trámites necesarios para incluir en la RPT y dotar de presupuesto a las cuatro plazas de inspector de Turismo traspasadas por la Conselleria de Modelo Económico, Turismo y Trabajo del Govern de les Illes Balears.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa solicita la ampliación de la zona incluida dentro del decreto contra el turismo de excesos de Sant Antoni de Portmany ampliando la zona a todo el casco urbano, incluyendo la zona del Arenal.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a destinar inspectores de Turismo al control del cumplimiento de las normativas en la zona de Sant Antoni incluida en el decreto contra el turismo de excesos.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a la aprobación inicial, antes de finalizar la legislatura, del Plan de Intervención Ámbitos Turísticos de la isla de Eivissa (PIAT), estableciendo una reducción drástica de las plazas y regulación de las actividades turísticas.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a la aprobación inicial, antes de finalizar la legislatura, de la revisión del Plan Territorial Insular de 2005, para adaptarlo a las necesidades actuales en favor de la sostenibilidad, y que en jefe caso incluya medidas que supongan rebajar la protección del territorio conseguida con la aprobación de la Modificación del PTI aprobada en 2019.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a avanzar en la creación de la Agencia Insular del Agua para poder asumir en condiciones las competencias en la gestión de los recursos hídricos de nuestra isla.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa se compromete a aprobar Planes de cooperación municipal para financiar inversiones de los ayuntamientos en la mejora y modernización de las redes de distribución de agua potable y para la separación de aguas pluviales y residuales.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa se compromete a presentar, antes de finalizar la legislatura, un Plan para la gestión de los residuos en la isla una vez se agote la vida útil del vertedero de Ca na Putxa.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a desarrollar un plan de choque urgente en el transporte público con medidas e inversiones para paliar las actuales deficiencias del servicio mientras no se pongan en marcha las nuevas concesiones, incluyendo la mejora de paradas , marquesinas e información a las personas usuarias.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a acelerar el proceso para la contratación de las nuevas concesiones del servicio de transporte público de la isla para que estén en servicio antes de terminar la presente legislatura.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a establecer la bonificación del 100% del transporte público a las personas usuarias de la T-General y la T-Plata.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a la aprobación de un marco legal de regulación de la entrada de vehículos en la isla.

RECHAZADA

El Consell Insular de Eivissa insta al Ejecutivo a la elaboración, de acuerdo con los ayuntamientos de la isla, de un plan para la limitación, regulación y ordenación del acceso de vehículos motorizados a zonas sensibles y masificadas y para la creación en toda la manzana de rutas y carriles accesibles y seguros para peatones y ciclistas.

RECHAZADA

Comments are closed