Presenten la reforma del poliesportiu sa Blanca Dona, projecte de l’anterior Consell Insular progressista

El Consell d’Eivissa ha presentat la reforma dels vestidors i de la planta soterrània del Poliesportiu de Sa Blanca Dona, per 1,8 milions d’euros. Un projecte aprovat en 2018 i que es va incloure en el Pressupost 2019 per part de l’anterior govern progressista. L’anterior president i actual portaveu del PSOE, Vicent Torres, qui ha participat en la presentació, ha mostrat la seua “satisfacció per la finalització de les obres” i ha felicitat “totes les persones i empreses que hi han participat”. Finalitzada la reforma, Vicent Torres desitja que “clubs i esportistes de la nostra illa gaudeixin d’aquestes millors instal·lacions”.

La reforma inclou una reorganització integral de tot l’espai dels vestidors i de la planta soterrània, on s’inclouen les sales per a la pràctica esportiva. S’aprofiten millor els espais comuns mitjançant un únic passadís central, el que permet que les sales d’esport siguin més àmplies. Les sales esportives s’han traslladat a una zona perifèrica, cosa que els permetrà tenir il·luminació natural. Els vestidors s’han adaptat per a les persones amb discapacitat i s’ha substituït les antigues tabiqueries amb alicatats per uns panells que economitzen espai, i donen una imatge més moderna i actualitzada d’aquests espais.

Aquesta inversió és una continuïtat de les reformes que ja es van efectuar l’any 2017 en aquest espai, amb la incorporació d’una graderia telescòpica.

Durant la legislatura progressista 2015-2019, a més d’aquests 1,8 milions d’euros de la reforma de sa Blanca Dona, també es va fer una inversió de 3,1 milions d’euros de millora d’instal·lacions esportives municipals a través de diferents convenis que es varen signar amb els cinc ajuntaments de l’illa.

Comments are closed