PSOE-Reinicia acusa a Marcos Serra d’improvisació i de no tenir un projecte clar per al municipi de Sant Antoni

PSOE-Reinicia acusa l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, de portar tres anys i mig improvisant en el seu càrrec d’alcalde i de no haver definit quin projecte vol per al municipi. Segons el principal grup de l’oposició, bona mostra d’això són les diferents versions que ha donat l’alcalde durant la legislatura respecte a la zona del West End.

El regidor socialista Antonio Lorenzo afirma que “Marcos Serra va guanyar les eleccions enganyant la ciutadania, amb un projecte de reforma del West que no serà una realitat”. Segons Lorenzo, “la imprevisió i les disputes provoquen retards en reformes necessàries per al poble”. “Fa uns mesos ens alquitrana una dels principals carrers turístics, per a, posteriorment, anunciar un mural temporal d’un artista, que anava a ser temporal i, ara, sembla que serà permanent. Queda clar que no saben per on tirar, les eleccions s’atraquen i van de pegat en pegat”.

El grup progressista lamenta que durant aquests tres anys i mig l’equip de govern, Marcos Serra no hagi seguit amb el que s’estableix en el Pla Estratègic Sant Antoni de Portmany 2016-2030. A més, ha tancat fòrums de debat i consens per a continuar definint idees i projectes que millorin el municipi.

Lorenzo assegura que,“malgrat disposar el major pressupost de la història de Sant Antoni i poder usar els romanents, Marcos Serra porta tota la legislatura sense inversions ni polítiques de gran importància que millorin la vida dels portmanyins i portmanyines. Aquesta és la valentia que esperen els ciutadans d’un alcalde i no gastar-se els diners de tots en propaganda, escultures i llambordes de magatzem”.

En canvi, prossegueix Lorenzo, “no ha destinat ni un esforç en matèria d’habitatge, mentre altres ajuntaments de l’illa destinen importants partides pressupostàries a ajudes al lloguer, com el d’Eivissa, amb mig milió d’euros, mentre que a Sant Antoni només es destinen 58.000 euros, i únicament a joves”.

Antonio Lorenzo denuncia que l’equip de govern de Marcos Serra no ha sabut tirar endavant cap projecte de gran importància com, per exemple, el tan esperat auditori municipal. “No és més que el resultat d’un equip de govern que no s’entén entre si i el resultat és la descoordinació i la paralització de projectes”.

Comments are closed