PSOE-Reinicia acusa Marcos Serra d’ocultar documentació sobre les despeses públiques amb una determinada empresa de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia ha denunciat avui la poca transparència del govern de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, que fa més d’un mes i mig que no dóna accés a la documentació sol·licitada pel grup socialista sobre les despeses públiques amb una determinada empresa. La documentació en concret correspon a una empresa d’imatge i so de Sant Antoni amb què l’ajuntament ha fet acords comercials durant tota aquesta legislatura. El registre de la sol·licitud es va realitzar el passat 19 d’octubre i avui el grup municipal encara no ha tingut accés a aquesta informació, tenint en compte que la llei estableix que en un termini màxim de deu dies s’ha de lliurar al sol·licitant, a aquest cas el grup PSOE-Reinicia.

La informació sol·licitada correspon a les factures pagades, no pagades i factures amb advertiment i el seu import sobre aquesta empresa en concret. D’altra banda, també s’han sol·licitat els documents d’omissió de la funció interventora signats per l’alcalde (OFIS), els que han anat a ple, i els contractes amb aquesta empresa i la persona física.

Els progressistes ja han denunciat diverses vegades l’alta despesa pública a aquesta empresa en concret i l’adjudicació a dit. El regidor Antonio Lorenzo denuncia que “és una vergonya i fins i tot motiu d’un contenciós administratiu que l’alcalde Marcos Serra impossibiliti a l’oposició el seu treball”. “És molt poc transparent l’actitud de l’alcalde, i sospitem que amaga alguna cosa i que incompleix la llei de contractació”, ha advertit Lorenzo.

El grup PSOE-Reinicia adverteix que, si no els dóna accés a la documentació requerida el 19 d’octubre passat, aniran als tribunals.

Comments are closed