PSOE-Reinicia celebra la revocació del permís del quiosquet de Cala Gració i exigeix a l’alcalde que deixi parlar de possibles indemnitzacions

El grup PSOE-Reinicia de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany vol manifestar públicament la seua satisfacció perquè l’actual equip de govern hagi continuat la línia de treball iniciada per l’anterior govern municipal i finalment hagi revocat el permís del quiosquet de Cala Gració.

El portaveu progressista, Simón Planells, ha manifestat que “la revocació del permís és una bona notícia” i que la resolució del cas “no podia ser d’una altra manera que la retirada de l’autorització, donant continuïtat a la labor de l’anterior equip de govern progressista”.

Segons Simón Planells, “al final l’equip de govern de Marcos Serra, malgrat les seves reticències, ha entès la postura que sempre hem defensat, que s’havia de revocar el permís del quiosquet”.

PSOE-Reinicia també demana a l’equip de govern de Sant Antoni que “defensi els interessos econòmics de l’ajuntament” i que “deixi de parlar de possibles indemnitzacions”. Segons Planells, “l’alcalde ha de tancar definitivament la porta a aquesta possibilitat”, ja que les suposades penalitats “en cap cas estan justificades, en tractar-se d’una obra que no s’ajustava a la llicència”, tal com ha conclòs l’expedient de revocació d’aquesta.

Comments are closed