PSOE-Reinicia considera il·legal el nomenament d’un exregidor del PP per a coordinar l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia considera il·legal el nomenament d’un exregidor del PP per a coordinar l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Antoni, ja que la plaça d’“assessor” per a la qual ha estat nomenat no li permet exercir aquestes funcions. La direcció i coordinació d’Urbanisme recau en una persona funcionària, de l’escala A1, de l’ajuntament. En cap cas aquest càrrec pot exercir altres funcions que no siguin les d’assessorament al grup polític del PP, com estableix la plaça de personal eventual que ocupa. Ni pot “coordinar” als funcionaris d’Urbanisme ni realitzar cap altra labor a l’ajuntament que no sigui la d’assistir o assessorar els regidors del grup polític del Partit Popular, com clarament estableix la Llei.

El portaveu de PSOE-Reinicia, Simón Planells, considera que l’alcalde, Marcos Serra, ha comès un “greu error” amb aquest nomenament i li exigeix “la immediata rectificació del decret d’alcaldia”, retirant l’esment a la funció de “coordinació de l’àrea d’Urbanisme i Activitats”.

Planells també ressalta que “no deixa de ser curiós que el PP de Sant Antoni critiqués la contractació de càrrecs de confiança, i ara recorri a ells amb la incorporació d’un exregidor”.

“Si l’alcalde vol contractar aquesta persona com a assessor del grup del PP, és la seva decisió personal quant als seus càrrecs de confiança i no entrarem en això, però que tingui clar que no pot usurpar funcions que no li corresponen.” Simón Planells ha remarcat que “assignar la responsabilitat de coordinació d’una àrea de l’ajuntament a un mer assessor polític no és possible i no el permetrem, per respecte a la legalitat i per respecte a tots els funcionaris i les funcionàries de l’ajuntament”.

El portaveu de PSOE-Reinicia lamenta que “la situació de desgovern a l’ajuntament de Sant Antoni empitjora cada dia” i que “cada vegada que l’alcalde parla o pren alguna decisió, absolutament totes, una darrere d’una altra són equivocades”.

Comments are closed