PSOE-Reinicia considera inacceptable que l’alcalde de Sant Antoni s’oposi a les mesures per a acabar amb el descontrol i el turisme de borratxera

El grup municipal de PSOE-Reinicia a l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany considera “inacceptable” que l’alcalde, Marcos Serra, s’oposi a les mesures per a acabar amb el descontrol i el turisme de borratxera. A més, com a primer edil, una de les seves primeres decisions ha estat aixecar les restriccions d’horaris en la zona del West End, mesura que segurament continuarà ampliant el pròxim estiu, tornant així al pèssim model que tant hem sofert a Sant Antoni.

“Amb Marcos Serra tornem al passat, al Sant Antoni que no volem”, ha manifestat el portaveu de PSOE-Reinicia, Simón Planells. “Des del grup progressista defensarem la intervenció del Govern per a acabar amb el turisme de borratxera, continuarem estant al costat dels veïns del municipi”, ha manifestat Planells.

La decisió anunciada per Marcos Serra d’oposar-se al decret que prepara el Govern Balear per a acabar amb el descontrol i el turisme de borratxera “és la pitjor notícia que ens podia donar. “En comptes de col·laborar amb el Govern en favor d’un turisme de qualitat per a Sant Antoni, Marcos Serra ha optat per tornar al passat i frenar en sec tot el treball realitzat en la passada legislatura per un canvi a Sant Antoni”.

El portaveu de PSOE-Reinicia lamenta que l’alcalde “defensa únicament els interessos privats d’un sector concret, en comptes de defensar els interessos generals del conjunt de les empreses i de la ciutadania del municipi”.

PSOE-Reinicia portarà al gener al Ple de l’Ajuntament de Sant Antoni una moció per a demanar el suport de l’ajuntament a les mesures del Govern per a atallar els problemes de descontrol associades al turisme de borratxera. Simón Planells ha manifestat que “esperem el suport del Ple, que almenys Ciutadans o el PI votin a favor de la proposta, per a deixar només a Marcos Serra i que quedi clar que una immensa majoria de la ciutadania de Sant Antoni vol un canvi de model per al nostre municipi”.

Comments are closed