PSOE-Reinicia considera “insostenible” la situació de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Antoni

El grup PSOE-Reinicia considera “insostenible” la situació de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, després de saber-se que l’alcalde, Marcos Serra, ha set incapaç d’aconseguir que el Consell Insular informi sobre la legalització o no de diferents naus industrials del municipi, a pesar de la seua obligació com a òrgan superior en matèria urbanística. El portaveu del grup progressista, Simón Planells, considera que “l’alcalde ha quedat totalment desautoritzat pel seu propi partit, en el moment que el Consell Insular s’ha negat a intervenir en el caos urbanístic de l’ajuntament”.

Simón Planells considera que “l’assumpció de les competències en Urbanisme per part del mateix alcalde no ha servit absolutament per a res” i que “l’ajuntament va pitjor que mai”. El portaveu de PSOE-Reinicia exigeix a l’alcalde “que surti a donar la cara i que digui què pensa fer”, en relació amb aquestos expedients.

PSOE-Reinicia considera que la Junta de Govern de Sant Antoni ha d’actuar d’acord amb allò que assenyala l’informe tècnic del Departament d’Urbanisme, segons el qual les sis naus no poden legalitzar la seua activitat industrial en sòl rústic. En tot cas, Simón Planells insisteix que “el Consell Insular no pot rentar-se les mans davant de la petició d’informe per part de l’ajuntament” i insisteix que l’alcalde “no s’hauria de deixar humiliar pel conseller Mariano Juan, que és el del seu mateix partit i li hauria d’exigir que emeti l’informe”.

El cas de les naus industrials és “un més de la llista d’expedients urbanístics polèmics que acumula l’alcalde, i que cada dia és més llarga”. Davant d’aquesta situació, Simón Planells manté l’oferiment als altres grups, PxE i Cs, a “abordar amb profunditat i serenitat les millors opcions per al nostre municipi, que en absolut passen per l’actual alcalde, qui ha demostrat representar i actuar com el PP de tota la vida”.

Comments are closed