PSOE-Reinicia considera que el projecte de Marcos Serra “ha fracassat” i que “urgeix un canvi a Sant Antoni”. El grup socialista no recolzarà els pressupostos, ja que “són contraris al model que necessita el municipi”

El grup PSOE-Reinicia de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany considera que el projecte de l’alcalde, Marcos Serra, “ha fracassat” i que “urgeix un canvi a favor d’un municipi i d’un turisme del qual ens puguem sentir orgullosos i orgulloses”. El grup socialista ha anunciat que no donarà suport als pressupostos, ja que “són contraris al model que necessita el municipi”.

“No donarem suport al pressupost que planteja el Partit Popular, ni acceptarem mesures que pretenguin maquillar un pressupost continuista, insolidari i que no prioritza els objectius de canvi de model que tant necessita Sant Antoni”, ha manifestat el regidor i secretari general del PSOE de Sant Antoni, Antoni Lorenzo.

Un pressupost que “no contempla un escut social per ajudar la població de Sant Antoni més vulnerable, no avança en la transformació del municipi, fracassa en lʻobjectiu dʻaconseguir fons europeus i consolida un model clientelar”.

“Estem totalment en contra del model de descontrol i excessos que el PP protegeix, i així ha quedat demostrat amb la inacció que hem viscut aquesta darrera temporada estival, sense les actuacions que corresponen i sense voler abordar mesures que contribueixin a disminuir el turisme d’excessos.”

“Com tampoc serem còmplices del malbaratament i dilapidació de diners públics en forma de publicitat i propaganda”, ha dit Lorenzo, insistint que PSOE-Reinicia votarà en contra dels pressupostos del PP, ja que “no es tracta de plantejar-ne alguna esmena, sinó que és un pressupost contrari a les polítiques progressistes”.

“El fracàs de Marcos Serra s’evidencia amb un govern trencat, un pressupost no aprovat i una nefasta gestió on la inacció política és la protagonista”, ha dit el representant de PSOE-Reinicia, que ha remarcat que el grup progressista “no contribuirà a consolidar les polítiques del PP a Sant Antoni”.

“Un partit que ha governat durant dècades al nostre municipi i és còmplice i protagonista principal de la majoria dels problemes que encara són presents, tot això sense tenir voluntat política de solucionar-los, més aviat de perpetuar-los”.

En els mesos que queden de mandat, “els i les socialistes de Sant Antoni continuarem treballant com hem fet: Amb responsabilitat i defensant l’interès general del conjunt de la ciutadania”, al contrari que el PP, que “només defensa els interessos particulars d’uns quants”.

PSOE-Reinicia remarca que “Marcos Serra i el Partit Popular són els responsables de la situació de paràlisi en què es troba l’ajuntament i de totes les conseqüències que tindrà sobre la ciutadania”. “Hem arribat a aquest punt perquè Marcos Serra ha governat tota la legislatura dʻesquena a la meitat del ple i la meitat de la ciutadania”.

Un alcalde que “no ha tingut en compte que es trobava en minoria, que necessitava negociar i treballar amb la resta de grups i, ara que el seu estil prepotent fracassa, pretén fer responsables la resta de grups polítics”.

“Ens sembla vergonyós que l’alcalde intenti culpar de la seva paràlisi, dels seus errors i del seu fracàs de gestió als grups de l’oposició”, ha manifestat. “No estem tancats a acords puntuals pel bé de Sant Antoni, però en cap cas seran acords que consolidin el model i les polítiques de la dreta”, ha dit Lorenzo.

“Nosaltres tenim un model social, territorial i turístic completament oposat al del Partit Popular. Estem totalment en contra del model de descontrol i excessos que el PP protegeix i així ha quedat demostrat amb la inacció que hem viscut aquesta darrera temporada estival, sense les actuacions que corresponen i sense voler abordar mesures que contribueixin a disminuir el turisme d’excessos”.

Segons Lorenzo, “Marcos Serra ha dinamitat tota la feina feta en la legislatura passada en favor d’un canvi de model per a Sant Antoni”. “S’ha carregat tota la feina feta sobre la base del Pla Estratègic, no impulsant els projectes pactats i consensuats amb els sectors socials, i a més ha desprestigiat el paper que el comitè ciutadà ha d’exercir”.

Marcos Serra “ha demostrat no ser la renovació que anunciava a principis de legislatura, sinó que és el mateix Partit Popular de sempre”, ha dit Antonio Lorenzo, que ha conclòs afirmant que “el que ha de canviar a Sant Antoni és l’alcalde, i en això ens comprometem a treballar els socialistes”.

Comments are closed