PSOE-Reinicia critica el retard del nou edifici de la Policia Local de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia critica el retard de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany a la finalització de les obres i posada en marxa del nou edifici de la Policia Local. El projecte, iniciat per l’anterior equip de govern progressista, consisteix en la remodelació de l’antic centre de salut del carrer d’Alacant i comptava amb un pressupost d’1,4 milions d’euros.

El portaveu de PSOE-Reinicia, Simón Planells, ha afirmat que “les obres haurien d’estar acabades des de fa temps”, però que a causa de la “mala gestió” de l’equip de govern acumula un retard “injustificat”. Segons Planells, “el trasllat de la Policia Local de Sant Antoni a les noves instal·lacions s’hauria d’haver produït fa temps”.

Davant la previsió d’una recuperació més gran del sector turístic de cara a l’any que ve, “cal treballar perquè Sant Antoni no torni a ser una zona conflictiva”. Tot i això, l’alcalde, Marcos Serra, “no està fent els deures”, ha lamentat el portaveu progressista.

L’actual equip de govern mostra una “preocupant inoperància” en tots els projectes que té en marxa i que el va deixar iniciats l’anterior govern progressista. Aquests retards “perjudiquen el conjunt de la ciutadania de Sant Antoni, que no mereix patir la mala gestió del seu ajuntament”.

PSOE-Reinicia tem que Marcos Serra vulgui retardar fins a l’any de les eleccions la posada en marxa del nou edifici de la Policia Local”, per “intentar treure el màxim rèdit electoral” del projecte. “Sembla que l’alcalde es vol fer la foto de la inauguració, tallant la cinta del nou edifici de policia, el més a prop possible de les eleccions del 2023”, ha criticat Simón Planells, “en detriment de la millora del servei que mereix la ciutadania”.

El nou edifici de la Policia Local era una de les mesures contemplades al Pla Estratègic de Sant Antoni, definit a l’anterior legislatura amb la participació i acord de tots els col·lectius, entitats i partits polítics del municipi. L’objectiu del trasllat, com recorda Simón Planells, és dotar de més proximitat a aquest servei de seguretat, tant per a residents com a visitants, dins de les mesures encaminades a la reconversió de Sant Antoni cap a un turisme de més qualitat.

PSOE-Reinicia demana “que no hi hagi més retards” i que el nou edifici de la Policia Local obri les portes “com més aviat millor”, juntament amb la nova oficina de seguretat del port, que també es troba en tramitació. “Les dos instal·lacions de seguretat ciutadana haurien d’estar plenament operatives per a l’inici de la temporada turística del 2022”, ha remarcat Simón Planells.

Comments are closed