PSOE-Reinicia critica la “bunyol” de Marcos Serra en enquitranar un dels principals carrers de vianants de Sant Antoni

El grup municipal PSOE-Reinicia critica la “bunyol” de Marcos Serra en enquitranar un dels principals carrers de vianants de Sant Antoni, el carrer Santa Agnès, que així es quedarà durant tota la temporada turística. El portaveu progressista, Simón Planells, denuncia la “improvisació i falta de planificació” de l’ajuntament amb aquesta actuació, deixant un carrer com un “espant”, a més del “sobrecost” que suposa asfaltar 60 metres de carrer, que després es tornarà a aixecar per posar el empedrat definitiu.

PSOE-Reinicia vol manifestar el seu suport a les empreses i els veïns de la zona afectada, que “no es mereixen aquesta desastrosa actuació de l’alcalde, que sembla una broma de mal gust”. Com diu Planells, “en una temporada clau per recuperar el turisme perdut durant la pandèmia, que va afectar molt especialment el nostre municipi, en comptes de tenir un ajuntament que es preocupa per oferir la millor imatge, ens castiga amb l’actuació més matussera que es recorda”.

El grup socialista recorda com en campanya electoral Marcos Serra va presentar un vídeo amb les futures actuacions a la zona, amb la promesa d’un pla d’embelliment, i ara en podem veure el resultat: “El carrer Santa Agnès enquitranat i potes a dalt en ple inici de la temporada turística.

Simón Planells convida l’alcalde a “anar a la zona i fer-se un nou vídeo promocional d’acord amb la realitat del resultat obtingut”. “Van prometre un jardí de l’Edèn al centre del poble per acabar traient tard i malament un dels principals carrers turístics del municipi”.

Planells també recorda com n’era de bel·ligerant l’alcalde quan estava a l’oposició: “Què estaria dient Marcos Serra, si estigués a l’oposició? Ens estaria culpant de maltractar els empresaris del West i els turistes”, assegura Planells.

Comments are closed