PSOE-Reinicia critica l’urbanisme “a la carta” de l’alcalde de Sant Antoni

El grup PSOE-Reinicia lamenta que l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, hagi abandonat la política urbanística iniciada en la passada legislatura. Segons el portaveu progressista, Simón Planells, l’alcalde practica un urbanisme “a curt termini i a la carta”, després de “desmuntar” el departament d’Urbanisme de l’ajuntament al llevar a la tècnic que ocupa la prefectura i deixar-lo sense arquitectes.

El portaveu progressista, Simón Planells, lamenta que “després que en l’última legislatura s’apostàs per la planificació i la solució de problemes històrics com a política urbanística, ara s’opta per modificacions puntuals que no posen un rumb clar a l’urbanisme del municipi”.

Mentrestant, hi ha “nombrosos problemes urbanístics que segueixen sense solucionar-se”, com denuncia Simón Planells: “En la legislatura anterior es varen contractar diversos arquitectes en plantilla i es van contractar serveis externs per solucionar el problema del polígon industrial de Montecristo, però a dia d’avui segueix sense estar recepcionat per part de l’ajuntament, a l’estar mancat de clavegueram ni enllumenat”.

A Can Llaudis, com exposen els seus vesins, l’acumulació d’aigua suposa un seriós perill per a la zona: “No és normal que no s’estigui realitzant cap tipus de moviment administratiu per posar en ordre una zona on es donen llicències sense estar recepcionada. Es posa en perill els vesins i els seus habitatges quan hi ha pluges intenses”, adverteix Planells, com a exemples de la paràlisi actual que pateix Sant Antoni en matèria urbanística.

Finalment, el grup progressista anima l’equip de govern a convocar unes noves oposicions d’arquitecte per cobrir les places vacants i no dependre d’informes externs, els quals suposen un increment del cost per a la ciutadania.

Comments are closed